Yrittäjille, esimiehille ja uraa tekeville naisille…

Haaveiletko rauhasta itsesi ja riittävyyden tunteen kanssa? Koe taas ihanan levollinen olo kehossasi sekä mielessäsi. 

Haaveiletko kiireisen elämän sijaan mm. seuraavista asioista?

 • olla paremmin läsnä itsellesi ja perheellesi
 • kokea enemmän riittävyyden tunnetta
 • tuntea lisää iloa tavallisen arjen keskellä
 • sallia itsellesi aikaa, jolloin et tee mitään ja löytää siihen enemmän mahdollisuuksia
 • nauttia elämästä NYT eikä sitten kun

Kaikki vastaukset ovat jo sinussa. Kuule ne ja luota niihin.

Muistatko mikä sulle on oikeasti tärkeää? Mikä saa sydämesi sykkimään ja sielusi laulamaan? Mikä on sinun isompi lahja maailmalle?

Sinun tarkoitus on loistaa omaa hyvää oloa ja valoa ympärille ja muuttaa omalla esimerkillä maailmaa paremmaksi. Tämä on mahdollista vain silloin, kun olet itse elinvoimainen ja virtaa riittää sinulle tärkeisiin asioihin.

Olen auttanut useita haaveitaan tavoittelevia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä naisia saamaan pysyviä muutoksia luomani Get the Glow -menetelmän avulla. Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Get the Glow -valmennus, mikä se on?

Get the Glow on yksilökohtainen muutosvalmennus, joka auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet. Tämä ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Get the Glow on yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu toimivaksi testattujen työkalujen lisäksi sulle merkityksellisiin asioihin.

Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Mitä mahdollisuuksia elinvoimainen elämä tuo sinulle tullessaan?

Get the Glow-valmennuksessa paneudumme siis pintaa syvemmälle, jotta sinä voit saada:

 • Lisää iloa ja elämästä nauttimista. 
 • Rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • Kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
 • Olla paremmin läsnä

Valmennuksen aikana löydät uusia näkökulmia elämän eri osa-alueilta ja huomaat lukemattomia uusia mahdollisuuksia omassa arjessa, stressinsietokyky ja palautumisi parantuvat, elinvoimaisuutesi nousee ja virtaa riittää sinulle tärkeisiin asioihin, lopetat muiden toiveiden ja tarpeiden asettamisen omiesi edelle ja alat kohdella itsesi elämäsi tärkeimpänä henkilönä.

Jos tämä kaikki kuulostaa osuvalta tilanteeseesi ja tahdot aidosti luoda pysyvää muutosta, Get the Glow voi olla juuri sinulle.

Varaa ilmainen 45-60min ”Elinvoimanen minä” -sessio kanssani alla olevasta napista – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Valmentajasi

 • koulutettu Int Health Coach®
 • koulutettu HLF® rentoutusohjaaja
 • 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvän elämäntapamuutoksen rinnallakulkija ja autan sinua löytämään kestäviä tapoja elää elinvoimaista elämää.

Health coachina autan sinua vahvistamaan positiivista minäkuvaasi, sallimaan itsellesi kaiken hyvän, kirkastamaan tavoitteesi, kehittymään omalla matkallasi ja löytämään täydemmän elämäsi.

Uskomattomia asiakkaiden kommentteja:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

Varaa ilmainen 45-60min ”Elinvoimanen minä” -sessio kanssani TÄSTÄ – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Mikäli tämän jälkeen olemme molemmat sitä mieltä, että voin varmasti auttaa sinua, kerron tarkemmin miten voidaan aloittaa yhteinen valmennus-matka.