Naisille, jotka haluavat saada aikaan pysyvän muutoksen…

Haaveiletko rauhasta itsesi ja riittävyyden tunteen kanssa?

Olen auttanut useita haaveitaan tavoittelevia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä naisia saamaan pysyviä muutoksia luomani Health Coaching -menetelmän avulla. Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Health Coaching valmennuksessa paneudumme siis pintaa syvemmälle, jotta sinä voit saada:

– Lisää iloa ja elämästä nauttimista
– Rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
– Kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
– Olla paremmin läsnä
– Vetää puoleensa juuri itsensä näköisiä ihmissuhteita 
– Ympärille samanhenkisiä naisia, sitä omaa heimoa ja olla osa sitä upeaa porukkaa

Mitä Health Coaching on?

Health Coaching on yksilökohtainen muutosvalmennus, joka auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet. Health Coaching ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Tämä on aina yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu sinulle merkityksellisiin kohtiin elämässä. Polku toivottuun räätälöidään yhdessä kanssasi.

Haaveiletko kiireisessä elämässäsi mm. seuraavista asioista?

  • Elämäntapamuutoksesta
  • Energisemmästä olosta
  • Rennosta tavasta syödä
  • Selkeyttä omaan elämäntilanteesesi

Kaikki vastaukset ovat jo sinussa. Kuule ne ja luota niihin.

Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Mitä mahdollisuuksia elinvoimainen elämä tuo sinulle tullessaan?

Jos tämä kaikki kuulostaa osuvalta tilanteeseesi ja tahdot aidosti luoda pysyvää muutosta, Health Coaching voi olla juuri sinulle.

Varaa ilmainen 60min ”Portti elinvoimaiseen minuuteen?” -sessio kanssani TÄSTÄ – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Minä Health Coachina

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvän elämäntapamuutoksen rinnallakulkija ja autan sinua löytämään kestäviä tapoja elää elinvoimaista elämää.

Health coachina autan sinua vahvistamaan positiivista minäkuvaasi, sallimaan itsellesi kaiken hyvän, kirkastamaan tavoitteesi, kehittymään omalla matkallasi ja löytämään täydemmän elämäsi.

Uskomattomia asiakkaiden kommentteja:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

Varaa ilmainen 60min ”Portti elinvoimaiseen minuuteen?” -sessio kanssani TÄSTÄ – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.