Kiireisille ura-äideille: Osaatko sallia itsellesi hyvällä omallatunnolla olla tekemättä mitään?

Koe ihanan levollinen olo kehossasi sekä mielessäsi ilman stressiä.

”Kokoajan on paljon töitä, ja stressaa. Toisaalta myös tekemättömyys stressaa ja minun on vaikea istahtaa sohvalle ennen kuin kaikki tiskit on laitettu ja hommat hoidettu. Lomallakin tuntuu, että pitäisi saada kauheasti aikaan, kokea ja tehdä ja lopulta on vain enemmän väsynyt. Arjesta on tullut suorittamista tehtävästä toiseen, pelkään että elämä vain lipua ohi.”

Kuulostaako tutulta? Minä saatan pystyä auttamaan sinua…

Kehittämäni Get the Glow -menetelmän avulla jo kymmenet haaveitaan tavoittelevaa ja urallaan eteenpäin pyrkivää naista ovat saaneet luotua itselleen stressittömämmän arjen ja rauhan itsensä kanssa.


Jos haluat mm. seuraavia asioista elämääsi

 • olla paremmin läsnä itsellesi ja perheellesi
 • kokea enemmän riittävyyden tunnetta
 • tuntea lisää iloa tavallisen arjen keskellä
 • sallia itsellesi aikaa, jolloin et tee mitään ja löytää siihen enemmän mahdollisuuksia
 • nauttia elämästä NYT eikä sitten kun

Minulla saattaa olla sinulle ratkaisu.

Olen pystynyt auttamaan useita haaveitaan tavoittelevia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä naisia saamaan yllä mainittuja asioita mukaan elämään ja luomaan pysyviä muutoksia luomani Get the Glow -menetelmän avulla.

Jos tämä kaikki kuulostaa osuvalta tilanteeseesi ja tahdot aidosti luoda pysyvää muutosta, Get the Glow voi olla juuri sinulle.

Varaa ilmainen 45-60min ”Elinvoimanen minä” -sessio kanssani alla olevasta napista – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Uskomattomia asiakkaiden kommentteja:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

Get the Glow -menetelmä, mitä se on?

Get the Glow on yksilökohtainen muutosvalmennus, joka auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet. Tämä ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Get the Glow on yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu toimivaksi testattujen työkalujen lisäksi sulle merkityksellisiin asioihin.

Kyse ei ole siitä, kuinka paljon tiedät, vaan kuinka sä viet sen tiedon pysyvästi osaksi arkeasi. Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Entä mitä menetät jos jatkat samalla tavalla? Millaista elämäsi on viiden vuoden päästä, jos et nyt tee mitään?

Get the Glow-valmennuksessa paneudumme siis pintaa syvemmälle, jotta sinä voit saada:

 • Lisää iloa ja elämästä nauttimista. 
 • Rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • Kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
 • Olla paremmin läsnä

Valmennuksen aikana löydät uusia näkökulmia elämän eri osa-alueilta ja huomaat lukemattomia uusia mahdollisuuksia omassa arjessa, stressinsietokyky ja palautumisi parantuvat, elinvoimaisuutesi nousee ja virtaa riittää sinulle tärkeisiin asioihin, lopetat muiden toiveiden ja tarpeiden asettamisen omiesi edelle ja alat kohdella itsesi elämäsi tärkeimpänä henkilönä.

Jos tämä kaikki kuulostaa osuvalta tilanteeseesi ja tahdot aidosti luoda pysyvää muutosta, Get the Glow voi olla juuri sinulle.

Varaa ilmainen 45-60min ”Elinvoimanen minä” -sessio kanssani alla olevasta napista – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Valmentajasi

 • koulutettu Int Health Coach®
 • koulutettu HLF® rentoutusohjaaja
 • 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvän elämäntapamuutoksen rinnallakulkija ja autan sinua löytämään kestäviä tapoja elää elinvoimaista elämää.

Health coachina autan sinua vahvistamaan positiivista minäkuvaasi, sallimaan itsellesi kaiken hyvän, kirkastamaan tavoitteesi, kehittymään omalla matkallasi ja löytämään täydemmän elämäsi.

Varaa ilmainen 45-60min ”Elinvoimanen minä” -sessio kanssani TÄSTÄ – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Mikäli tämän jälkeen olemme molemmat sitä mieltä, että voin varmasti auttaa sinua, kerron tarkemmin miten voidaan aloittaa yhteinen valmennus-matka.