Ilmoittaudu MAKSUTTOMAAN webinaariin: Vapaudu työstressistä, tyhjästä olosta ja suorittamisesta – ja löydä tiesi aitoon kukoistukseen Valovoimainen Nainen metodin avulla

Mitä jos kokisit 12 viikossa olosi muutamaa vuotta nuoremmaksi, tuntisit enemmän tyytyväisyyttä ja iloa omassa arjessa, hehkuisit hyvää oloa ja olisit tänään enemmän läsnä sekä itsellesi että rakkaillesi ilman että arjen perus palikat pitäisi räjäyttää kokonaan uusiksi?

Mitä se tekisi sinulle, sun perheelle ja aikaansaamiselle, jos vapautuisit työstressistä, tyhjästä olosota, suorittamisesta ja marttyyrimäisyydestä ja sen sijaan eläisit enemmän omannäköistä arvojesi mukaista elämää nyt eikä enää joskus myöhemmin, tuntisit enemmän tyytyväisyyttä, iloa ja sisäistä rauhaa, olisit paremmin läsnä ja aidosti nauttisit elämästäsi?

Yhdessä kanssani siirryt virran mukana puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän täyttymystä, tyytyväisyyttä ja iloa sekä näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää omannäköistä arvojensa mukaista elämää.

Onneksi tämä kaikki on myös sinun ulottuvilla – tervetuloa mukaan maksuttomaan koulutukseen 21.11.2023 klo 18, jossa paljastan toimivaksi testatun strategian, jolla voit vapautua työstressistä, suorittamisesta ja tyhjästä olosta..

..Jotta voit olla aidompi versio itsestäsi, parempi äiti ja puoliso, jotta osaat hyvällä omallatunnolla olla tekemättä mitään ja tuntea olosi palautuneeksi ja energiseksi ja sen takia saada enemmän aikaan, jotta sinulla on enemmän aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi, jotta uskallat unelmoida isommin, jotta voit olla se aito versio itsestäsi, jotta arjesta tulisi kevyt ja merkityksellinen..

Ilmoittaudu mukaan

.

Seuraava webinaari järjestetään 21.11.2023 klo 18:00. Tule mukaan ja saat tietää…

  • mitkä ovat perinteiset tavat, joilla yleensä yritetään täyttää tyhjää oloa ja miksi ne eivät toimi
  • kuinka lopetat suorittamisen ja löydät enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi
  • miten onnistut vihdoinkin viemään kaiken tiedon käytäntöön ja alat voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin
  • miten voit ylittää kuilun nykyisen ja tavoittelemasi välillä nopeammin

Tule nyt mukaan täysin uuteen maksuttomaan koulutukseen – ja vapaudu työstressistä, tyhjästä olosta ja suorittamisesta – ja löydä tiesi aitoon kukoistukseen!

Webinaarista tulee tallenne katsottavaksi rajatuksi ajaksi.

Kun tulet livenä ja olet mukana loppuun asti, osallistut Valon Vuosi – Tee unelmista totta työkirjan arvonnassa.

Nähdään webinaarissa ja mahtavaa, että oot mukana.

Tämä webinaari on sinulle, joka olet jo elämässä menestynyt, kaikki on aika hyvin, mutta silti sinulla on tunne, että jotain puuttuu.

  • ..huomaat tyytymättömyyttä nykyiseen ja kaipaat johonkin muuhun, tietämättä mikä se jokin puuttuva on.
  • ..sulla on periaatteessa kaikki hyvin, olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo
  • ..työ ja sen tekeminen hallitsee vahvasti elämää ja koet, että sulla ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi
  • ..olet jo mahdollisesti muutaman vuoden ajan ollut kiinnostunut itsensäkehittämisestä ja sulla on paljon tietoa hyvinvoinnista, mutta et oikein ole saanut viety sitä käytäntöön
  • ..olet elänyt pitkään muiden tarpeiden kautta (joustanut töissä, huomioinut asiakkaat, hoitanut kodin ja lapset) ja koet, että nyt on sinun aika antaa myös itsellesi

Moikka,
Olen Kaie

Olen integratiivinen health coach, ja kirjoittanut neljä kirjaa. Autan naisia tuntemaan olonsa elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi sekä kokemaan enemmän riittävyyden tunnetta ja iloa tavallisessa arjessa, jotta he voisivat suorittamisen sijaan olla paremmin läsnä rakkailleen ja nauttia elämästä NYT eikä sitten kun.

Vielä vuonna 2016 tein vaativa työtä esihenkilötehtävissä, viettäen päiväni 12-13 tunnin työpäivinä. Asetin kaikkien muiden tarpeet omieni edelle. Tuntui, että ”sitten kun” saavutan seuraavan tavoitteen, olen tarpeeksi. Tämä lista oli loputon.

Mulla ei ollut käytännössä ikinä aikaa mun lapsille tai parisuhteelle tai edes itselleni. Vaikka lapset olisivat olleet kipeitä, minun oli usein “aivan pakko” lähteä töihin ja jätin yövuorosta tulleen puolisoni kotiin kahden taaperon kanssa. Kaikki näytti päällepäin hyvältä, mutta oloni oli koko ajan puoliksi tyhjä. Parisuhde oli kriisissä ja lapset kiukuttelivat. 2016 syksyllä uuvuin vakavasti ja sen jälkeen myös sairastuin fyysisesti. 

Vasta kun opettelin arvostamaan itseäni niin paljon, että asetin oman hyvinvoinnin ja tarpeeni tärkeysjärjestyksen kärkeen, tein ison elämänmuutoksen. Olen onnistunut  loppuun palaneesta ja itseäni väheksyvästä minusta nousemaan elinvoimaiseksi ja kukoistavaksi naiseksi, tekee merkityksellisiä asioita ja nauttii elämästä silloinkin, kun on joku haastavampi vaihe menossa.

Nykyään olen parempi äiti ja puoliso, koska olen aidosti läsnä, kuulen, näen ja kohtaan mulle rakkaat ihmiset. Kodin ilmapiiri on paljon rennompi ja yhteys vahvempi.

Olen luonut arjen, jossa aamusmoothien ehtii juomaan rauhassa ja voin saattaa lapset kouluun tai lähteä puolisoni kanssa treffeille tavallisena tiistaina.

Oloni on energinen ja minulla riittää kaistaa työpäivän jälkeen tehdä minulle tärkeitä asioita. Elämässäni on enemmän iloa, leikkisyyttä ja unelmia.

Tänään olen se elinvoiminen hehkuva nainen, ketä ennen vain salaa kadehdin.

Siksi perustin yritykseni, jotta tavalliset naiset, kuten minä, voisivat vapautua työstressistä ja tyhjästä olosta ja sen sijaan kokea enemmän tyytyväisyyden tunnetta ja iloa tavallisessa arjessa. Sen sijaan että elämä vain valuisi ohi, elämää kuuluu ELÄÄ, niin että se myös tuntuu ihanalta ja omalta.

Tässä muutamia asiakaskokemuksia:

SELVÄN TEKI, OLEN MUKANA!