Health Coaching

Kyse ei ole siitä, mitä sä tiedät, vaan kuinka viet tiedon käytäntöön.

Kun haluat saada aikaan PYSYVIÄ muutoksia, sinun pitää oivaltaa, miksi toimit kuten toimit, miten voit purkaa vanhoja haitallisia käyttäytymismalleja ja tehdä tilaa uudelle hyvinvoivalle tavalle elää.

Health Coach on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvän elämäntapamuutoksen rinnallakulkija.

Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Sinun elämäntilanteesta ja tarpeista riippuu, mikä hyvinvointiisi vaikuttava osa-alue on valmennuksessa tarkastelussa ja mihin toivot muutosta parempaan.

Teemana voi olla esimerkiksi ruokapäiväkirjan analysointia, haitallisten uskomusten purkua, ihmissuhteet, palautuminen, liikunta, merkityksellisyyden kaipuu, stressinhallinta tai jotain aivan muuta sinulle tärkeää.

Health Coaching ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Kaikki vastaukset ovat jo sinussa.

Robin Sharma on sanonut, että kun haluat tehdä muutoksesta pysyvän tavan, älä aloita sitä yksin.

Coaching prosessi auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet.

Health coachina autan sinua kirkastamaan tavoitteesi, kehittymään omalla matkallasi ja löytämään täydemmän elämäsi.

Tämä on aina yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu sinulle merkityksellisiin kohtiin elämässä. Polku toivottuun räätälöidään yhdessä kanssasi.

Uskon nimittäin siihen, että maailmasta tulee parempi paikka kaikille, kun jokainen meistä yksilönä on elinvoimainen, iloinen energinen ja onnellinen.

Tällä hetkellä kaikki (harjoitus)asiakaspaikkani ovat täynnä.

Mikäli haluat jo nyt saada vinkkejä omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointisi ja kuulla ensimmäisten joukossa tulevista yksilö- ja ryhmävalmennuksista kanssani, liity sähköpostilistalleni alta.

Liity sähköpostilistalle

Please wait...

Kiitos, liittyminen onnistui!

Huom! Saat heti liittymisen jälkeen minulta viestin, jossa pyydän sinua linkkiä klikkaamalla vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.

Tämän jälkeen voit ladata itsellesi ilmaisen Hyvinvointiympyräsi harjoituksen.