Rentoutus

On hyvä muistaa, että stressireaktio kehossamme kuuluu tasapainoisen ja terveen kehon luonnollisiin reaktioihin. Se saa meidät toimimaan tehokkaammin. Mikäli stressitila pitkittyy, eikä palautumista tapahdu, tasapaino horjuu ja stressi alkaa tehdä kehossamme tuhoja vaikuttaen koko elimistön toimintaan ruuansulatuksesta mielialaan ja vastustuskyvystä solujen uusiutumiseen.

Miten voin auttaa?

Olen HLF® Rentoutus ja meditaatioohjaaja. Stressinhallintakeinoilla voimme edesauttaa kehoamme löytämään tasapainon stressin ja palautumisen välillä voit aloittaa matkasi rennompaan ja levollisemman oloon omaan tahtiisi verkkokurssini avulla tai varata yksitysohjauksen (tulossa).

Yksityinen renoutusohjaus

Tämä sopii sinulle, joka rentoudut parhaiten tutussa ja turvallisessa ympäristössä omassa rauhassa, mutta kaipaat siihen koulutetun ohjaajan antaman tukea ja juuri sinulle parhaita työkaluja.

Yhteinen rentoutus onnistuu niin live- tai onlinetuntina. Yhden session kesto on 60 min ja rentoutuksen sisältö räätälöidään sinun toiveidesi mukaisesti. Aloitamme läsnäoloharjoituksella (jonka sinäkin saatat kokea helpommaksi yksin puurtamisen sijaan ohjaajan kanssa). Laskeudumme restoratiivisiin asentoihin, jossa keho alkaa rentouttaa itse itseään. Lopuksi pääset nauttimaan ohjatusta syvärentoutuksesta.

Ohjaajan läsnäolo luo lisää turvaa ja auttaa entistä helpommin päästämään irti.

Anna itsellesi lupa levolliseen ja rentoon oloon.

Kun olet valmis vastaanottamaan kaikkea hyvää, varaa rentoutusohjaus tästä.

Rentoudenporttisi on aina auki. Voit aina palata omaan rentoon ja levolliseen oloon. Ota itsellesi vartti ja nauti tästä rentoutuksesta. Mikäli mahdollista, kuuntele tämä kuulokkeilla.