Yrityksille

Resepti suunnittelu ja kuvat

Suunnittelen ja kuvaan tuotteillanne terveellisen, helpon ja herkullisen reseptin. Saatte reseptin asiakkaalle helposti luettavassa muodossa sekä painokelpoisen kuvan (tai kuvat, sopimuksesta riippuen), jossa myös tuotteenne näkyy. Voitte käyttää reseptiä kuvainen omissa sosiaalisen median kanavissa, kotisivuilla, uutiskirjeessä, esitteessä jne. 

Kaupallinen some-yhteistyö

Mikäli koet, että arvomaailmamme kohtaavat ja haluat kertovan tuotteistasi somekanavissani myös muille hyvinvoivaa elämäntapaa arvostaville, olethan rohkeasti yhteydessä. (yhteydessä sana = linkki ota yhteyttä kohtaan)

Kun haluat tätäkin toimivamman tavan esitellä tuotteitanne sosiaalisen median yleisölle, reseptijulkaisu on varmasti ykkösvalintanne. Julkaisen tuotteillanne suunnittelemani ja kuvaamani reseptin Instagramissa omalle sitoutuneelle yleisölle.

Työhyvinvointi

Työntekijäsi on nykymaailmassa yrityksesi tärkein ja arvokkain pääoma. Heistä huolen pitäminen ja työhyvinvointiin panostaminen on palkitseva investointi, joka yleensä maksaa itsensä monikertaisesti takaisin. Yhdessä-tekeminen on myös mainio teambuilding-keino, joka vahvistaa tiiminne me-henkeä. Valmennuksissani jokainen pääsee osallistumaan omalta lähtötasolta yksilönä, samalla ryhmän jäsenenä yhteisön tukemana.

Niin luento kuin myös toiminnallinen osuus onnistuvat joko livenä tai myös online versiona.

Ravinnosta lisää elinvoimaa ja työkykyä – luennot korostavat, miten jokaisen työyhteisön hyvinvointi on merkittävä koko tiimin hyvinvoinnille ja toisinpäin.

Kohtaamme omat ruokaan ja hyvinvointiin liittyvät uskomukset ja tutustumme siihen, miten ne vaikuttavat jokapäiväisissä valinnoissamme.

Muutos alkaa oman pään sisältä. Luennon pohjalla on oma vahva tarinani työuupumuksesta paranemisesta ja ravinnon merkityksestä osana sitä. Sinun tai työntekijäsi ei tarvitse palaa loppuun ennen kuin alat panostaa omaan ja tiimisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Voit ylläpitää omaa ja heidän terveyttä ja hyvinvointia nyt heti. Ei ”sit kun”.

Annan konkreettisia vinkkejä, miten ravinnolla voi ylläpitää ja nostaa omaa vireystilaa, kohottaa vastustuskykyä ja parantaa omaa sekä koko työyhteisön hyvinvointia.

Luento osuuksiin voidaan yhdistää konkreettista toimintaa (tai voit myös valita ainustaan workshop osuuden) :