Arjen Luksusta retriitti Keski-Suomessa, Konnevedellä Hiekkaharjun Kartanolla

1.-3.10.2024

Arjen Luksusta on syksyn ihanin retriitti Hiekkaharjun kartanolla, Konnevedellä Keski-Suomessa!

Pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan ruuan äärellä? – Kyllä kiitos!

Usein me kuljemme laput päässä niin jumissa samaa kehää, että kaiken selviytymisen keskellä on vaikeaa edes kuvitella arjen voivan olla myös muunlaista. Emme aina osaa ja muista etsiä niitä pieniä luksuksen hetkiä sieltä omasta arjestamme. 

Kun haluat olla paremmin läsnä itsellesi, löytää lisää keinoja pysähtyä arjen keskellä sekä uskaltaa kuunnella, mitä sun sydän sanoo – tule mukaan Arjen Luksusta retriitille Hiekkaharjun Kartanolle 1.-3.10.2024.

Varsinkin jos kaipaat pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan kasvisruuan äärellä, tämä on sinua varten.

Ensimmäinen Arjen Luksusta retriitti  järjestettiin maaliskuussa 2024, ja sieltä saamamme palautteen perusteella uskallamme luvata että retriitti on todellakin kokemisen arvoinen!

Mistä on kyse?

Retriitin jälkeen sinulle on selkeää mitä askelia ottamalla pääset kohti haluamaasi kevyempää arkea, olet taas se iloisempi aidompi versio itsestäsi, kohtaat rakkaasi kotona läsnäolevasti ja sinulla riittää työpäivän jälkeen enemmän kaistaa itselle tärkeille asioille.

Arjen Luksusta retriitti auttaa sinua sallimaan itselle enemmän hetkiä, joista aidosti nautit ja jotka tuovat elämääsi enemmän merkityksellisyyden tunnetta ja iloa. Retriitin tarkoitus on lisätä tasapainoa tekemisen ja olemisen välillä, itsensä kohtaamista lempeydellä ja rohkeutta olla kuka on.

Kaie ja Sanna ovat järjestäneet yhdessä ja erikseen useita retriittejä ja paras palaute on tyytyväisten retriittiläisten kysymys lähtöpäivänä: “Onko pakko lähteä, jos ei halua”?. Hiekkaharjun kartano on taianomainen paikka, jossa aika pysähtyy ja keho sekä mieli tulee ravituksi.

Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos hermoilun ja huutamisen sijaan jaksaisitkin taas hymyillä lapsillesi ja keskustella puolisosi kanssa ärsyyntymättä? Muistatko, kun olosi oli samalla rento ja energinen? – Kehosi muistaa. Kuvittele, kuinka paljon saisit enemmän aikaan vaikka tekisit vähemmän, kunhan vaan löydät uudelleen portin omien todellisten vahvuuksiesi äärelle.

Kenelle tarkoitettu?

Arjen Luksusta retriitti on sulle, jos..

 • sulla on just nyt haatava pysähtyä ja nauttia elämän pienistä ja suurista ihmeistä.
 • elämäsi ja pääsi on täynnä asioita mutta ei niitä asioita mitä itse siellä haluaisit nähdä. 
 • sinusta tuntuu että kalenterisi hallitsee sinua eikä toisin päin.
 • olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo
 • sinusta tuntuu, että jotain puuttuu (mutta et tiedä mikä se jokin on)
 • järjen tasolla tiedät, että olet arvokas sellaisena kuin olet, mutta et kuitenkaan vielä täysin tunne tätä todeksi ja siksi yrität täyttää tyhjän olon itsessäsi tekemällä jatkuvasti enemmän

Tämä on ehdottomasti sinulle, joka haluat löytää selkeyttä, mitä sinun kannattaa tehdä ja milloin sekä kuinka onnistut viemään tämän käytäntöön. Retriitti on suunniteltu erityisesti sinulle, joka kaipaat enemmän omaa aikaa ja tilaa olla, ilman, että kukaan vaatisi tai odottaisi sinulta mitään. Odotamme retriitille sinua, joka haluat suorittamisen ja miellyttämisen sijaan löytää lisää rohkeutta, itsevarmuutta ja riittävyyden tunnetta olla se joka olet ja nauttia omannäköisestä elämästä nyt (eikä enää sitten kun).

Mikä on Arjen Luksus?

Ainakin kaikkea tätä:

 • Läsnäoloa
 • Mielenrauhaa
 • Hyviä yöunia
 • Hitaita aamuja
 • Rauhallisia päiviä
 • Helppoutta istua valmiiseen pöytään
 • Värikästä ja ravitsevaa ruokaa
 • Turvallista ja luottavaista oloa
 • Rohkeutta kuunnella sydämesi ääntä ja kehosi viestejä
 • Vapautta tehdä valintoja hyvinvoinnista käsin

Retriitti on helppo tapaa sallia itselle hyvää

Yleensä retriitit ovat viikonloppuisin ja näin saattavat alitajuisesti viestiä sinulle edelleen luvasta levätä tai rentoutua ainoastaan viikonloppuna tai lomana. Arjen Luksusta retriitti on arjen keskellä, jotta sallit itsellesi hyvää oloa ja nautintoa tavallisena tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Tämä tuo sinulle lisää hallinnan tunnetta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämään.

Jos ei nyt niin milloin? Jos vaan jatkat puskemista pipo syvällä päässä eteenpäin läpi harmaan kiven ja yrität selviytyä elämästä, missä sä näet itsesi kesällä tai jouluna? Miltä susta tuntuu, jos ajattelet itsesi edelleen samaan tilanteeseen vuoden päästä?

Retriitti on pitkään valmennusprosessiin verrattuna matalan kynnyksen vaihtoehto pysähtyä itsesi ja oman elämäsi äärelle. Kolme päivää ilman arjen velvoitteita on voimauttavaa kokemus ja helppo tapa katsoa elämääsi ja ajatuksiasi hieman etäämmältä.

Mitä on tulossa?

Luvassa ihanaa yhdessä oloa, hyvinvointia tukevia valmennuksia, lempeät löylyt sekä ulkoporealtaan rentouttava syli molempina iltoina. Ja tietysti täyshoitomajoitus, johon sisältyy kartanon ihanan emännän Katjan loihtimat taivaalliset ruoat!

Retriitin aikataulu:

Saavumme Hiekkaharjun kartanolle tiistaina 1.10 klo 15 ja päätämme retriitin torstaina 3.10 klo 14

Tarkempi aikataulu päivittyy sivuille myöhemmin

Retriitin ohjelmassa mm.:

 • Löydä esteet itsestäsi
 • Kuka sinä olet
 • Aseta terveet rajat
 • Kehollista työskentelyä ja syvärentouttava meditaatio
 • Vapauta naiseuden voima
 • Hiljaisuuden voima
 • Sauna ja poreallas molempana iltana

”Kaksi täyttä päivää retriitillä Konneveden Hiekkaharjun kartanossa. Ei ollut mitään odotuksia lähtiessäni mutta nyt ihan hämmästynyt miten näin lyhyt aika voi muuttaa ajattelutapaa. Olo on kuin uusi ihminen. Taas löytyi kipinä itsestä, helppo nauraa ja helppo itkeä. Se on joka pennin arvoinen. Ihana paikka, odotan innolla, että pääsen uudelleen..”

”Vaikka meillä jokaisella osallistujalla oli oma tarinansa ja kipupisteensä, niin jollain tapaa myös muiden näkökulmista sai uutta katsontakantaa omaan elämäänsä.”

”Hieno kokonaisuus, oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeiden ihmisten kanssa. Sielu ja ruumis tuli ravituksi.”

”Tästä on hyvä jatkaa. Matka vielä alussa, mutta polku vie eteenpäin. ”

”Oivalluksia syntyi jälkikäteen, käytäntöä harjoitellaan. Pari päivää valmennuksen jälkeen istuin jossain vaaleanpunaisessa kuplassa, mutta sitten ajatusmatka alkoi ja aloin asettelemaan asioita omaan arkeen.”

Hinta:

575e (sis. alv, majoitus 2hh, täysihoitoruokailut, saunan, porealtaan sekä kaiken ohjelman)

Varausmaksu 200 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppuosasta saat laskun, jossa eräpäivänä retriitin päättymispäivä.

HUOM! Ilmoittautuessasi retriitille 30.4.2024 mennessä saat varausmaksusta 75€ alennuksen koodilla AIKAINEN

Hinta sisältää:

Ateriat, majoittumisen kahden hengen huoneissa, saunan ja ulkoporealtaan molempina iltoina sekä kaiken retriitin ohjelman.

Halutessasi voit varata itsellesi super luksusta yhden hengen huoneen muodossa

Tämä laskutetaan loppulaskun yhteydessä. (Ilmoita tästä meille vastaamalla varausvahvistuksena tulleeseen viestiin).
1hh hinta 80€ retriitin ajalta.

Muista, että sinä olet kaiken hyvän arvoinen ❤

Ohjaajina toimivat kokeneet ja koulutetut valmentajat Kaie Hakonen ja Sanna-Liisa Lehto

Kaie Hakonen..

..on elinvoimavalmentaja, koulutettu Int Health Coach ja HLF rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja.

Hän on kirjoittanut 4 tietokirjaa, jotta sinä voisit tuntea olosi elinvoimaiseksi, inspiroitua elämään omannäköistä elämää, kokea lisää riittävyyden tunnetta ja iloa omassa arjessa.

Kaien lempeä ääni ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta olosta ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi.

Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi ja seuraamaan sydäntäsi – vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

”Sydän on aina oikeassa, uskalla luottaa siihen pelosta huolimatta!”

Sanna-Liisa Lehto..

on valmentaja, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus esimiestyöstä ja kouluttamisesta. Ennen valmentajan polulle astumista hän toimi vuosia tilitoimistoyrittäjänä. Tuona aikana hän auttoi lukuisia yrittäjiä heidän matkallaan yrittäjyyden viidakossa. 

Sanna-Liisa valmentaa yrittäjiä löytämään selkeyden omalle työpöydälleen ja löytämään tasapainon arjen ja työelämän keskelle.

Hän auttaa ihmisiä vastaamaan arjen haasteisiin liittyviin kysymyksiin heistä itsestään löytyvillä vastauksilla ja ohjaamaan heitä tämän kautta kohti selkeämpää ja omannäköistä arkea.

”Syynä ei ole kiire saati liiat työt, vaan se minkä päälle niitä kasaat. Syynä ei ole tyhjä kalenteri vaan se mitä sinne välttelet laittavasi. Pääset eteenpäin kun löydät syyn miksi kaasu tai jarru on hirttänyt päälle.”

Vielä muutamia vuosia sitten kumpikaan meistä (Kaie ja Sanna) ei osannut pysähtyä tai aidosti nauttia elämästä. Työ ja sen tekeminen hallitsi vahvasti elämää ja koettiin, että meillä ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi. Koska ei tehty ajoissa asialle mitään, tämä johti vakavaan burn out:iin meidän molempien kohdalla..

Sinun ei kuitenkaan tarvitse uupua tai sairastua, kuten meille kävi..

Kun haluat kokea enemmän iloa, tyytyväisyyttä ja rauhaa omassa arjessa sekä nauttia elämästäsi nyt eikä sitten kun, tämä on ehdottomasti sulle.

Tämä retriitti avaa sinulle matkasi omannäköiseen elämään, joka oikeasti myös TUNTUU hyvältä.

Mukaan mahtuu vain 15 nopeinta, joten varmista paikkasi heti klikkaamalla linkkiä.