Kohtaa aidompi itsesi workshop 15.10

Oletko koskaan toivonut, että voisit tuntea itsesi vapaaksi päässä pyörivistä ajatuksista, tekemättömistä tehtävistä, kehoon ja mieleen kertyneistä muistoista ja tunteista? Edes hetkeksi? Oletko koskaan toivonut, että olosi olisi rauhallisempi, rennompi ja voimaantunut?

Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, suorittavan yhteiskunnan odotusten alla ja tukahdettujen tunteiden keskellä on helppo hukata aidompi versio itsestään. Kun uskallat nähdä harmaan molemmin puolin lukuisia muitakin värejä, olosi alkaa tuntua enemmän eloisalta.

Musiikin vapauttava vaikutus ja lempeä ohjattu visualisointi ja rentoutus antavat sinulle tarvitsemaasi voimaa ja turvaa avata ovi oman aidomman itsesi kohtaamiseen.

Tunnin alussa pääset live musiikin ja ohjauksen avulla laskeutumaan tähän hetkeen, voit vaan unohtaa hetkeksi kaiken muun. Kun annat itsellesi mahdollisuuden ja luvan sukeltaa erilisiin tunnetiloihin, voit kokea olosi keventyvän. Pitkän loppurentoutuksen jälkeen olet rennompi, levollisempi ja kokonaisempi.

Kohtaamalla itsesi kaiken takana, olet lähempänä omaa totuuttasi – aidompi versio itsestäsi.

Tule mukaan avoimeen workshopiin 15.10.2021 klo 18.00 Himoksen joogastudiolle.

Hinta 20e/hlö. Käteismaksu

Ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä 0451265226