Pure Bliss – Ruokaa ja rentoutta retriitti 18.8-20.8.2023

Pure Bliss – Ruokaa ja rentoutta retriitti Maalaishotelli Morvassa 18.8-20.8.2023

Terveellinen ruoka on helpompaa ja herkullisempaa kuin edes kuvittelet. Se on kaunista ja värikästä, kaikkea muuta kuin tylsää. Ja sinä olet kaiken tämän hyvän arvoinen.

Rakastu ruokaan ja itseesi tavalla, joka kantaa sinua loppuelämän.

Luvassa taivaallista ruokaa, tunnelmallisia yhteisiä kokkailuja, luonnon rauhaa ja ennenkaikkea pysähtymistä oman itsesi äärelle. Maalaishotelli Morva on idyllinen paikka Keski-Suomessa Jämsässä – täällä todella koet että sielu lepää.

Kolmen päivän aikana vahvistat rakkaudellista ja lempeää suhdetta omaan itseesi ja tapaasi syödä. Yllätyt, kuinka helppoja ja herkullisia terveelliset ruoka-valinnat ovatkaan. Pääset nauttimaan porukalla kokkailusta ja kokeilemalla reseptejä myös käytännössä – näin onnistut myöhemmin kotonakin.

Löydät TRE – stressinpurku menetelmän ja vapaudut kehon jännityksistä luonnollisella tavalla. Opit TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi, käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin.

Kun palaat arkeen, uskallat entistä paremmin ottaa vastuun omista valinnoistasi. Rakastuttuaan itseesi ja aitoon ruokaan, et enää edes halua huonompaa.

Tarvittava taika löytyy jo sinusta, täällä pääset vapauttamaan sen täyteen loistoon.

Kuvat Kaie Hakonen ja Elina Käkelä

Sinä olet elämäsi tärkein henkilö. 

Ohjelma

PERJANTAI: 15-17 saapuminen & majoittuminen, 17 tervetulo-smoothiet, esittäytyminen ja retriitti-info, 18. Löydä omat ruokailun pullonkaulat – workshop, 19.00 illallinen, 20.30 sauna & palju (& mahdollisuus pulahtaa lampeen)

LAUANTAI: 7 herätä itsesi ja ruuansulatuksesi pulahtamalla lampeen, 8-9.30 ohjattu TRE (vieraileva ohjaaja Petri Hast), 9.30 aamiainen, 12-13 Rakastu ravitsevaan ruokaan -luento workshop, 13 lounas, 14-16 Sokerittomat herkut – kokkailu workshop ja tee hetki, 18 illallinen, 19-20.30 TRE plus syvärentouttava ohjattu rakkauden ja valon meditaatio (ohjaajina Petri Hast ja Kaie Hakonen), 20.30 sauna & palju & lampi

SUNNUNTAI: 8.00 Täydellisen aamupalan salat – kokkailu workshop, 10.00 brunssi (syödään itse kokkailtuja juttuja), 12 huoneen luovutus ja rakkaudentäyteisenä paluu kotiin

”Se tarina, jota kerrot itsellesi, määrittelee sun elämän.” – Tony Robbins

Sinä voit, saat ja osaat!

Et tarvitse aiempaa kokemusta TRE:sta, meditaatiosta tai mistään muustakaan.