Arjen Luksusta retriitti 1-3.10.2024, VARAUSMAKSU

200,00 sis alv.

Arjen Luksusta retriitti 1.-3.10.2024, varausmaksu

Pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan ruuan äärellä? – Kyllä kiitos!

Luvassa ihanaa yhdessä oloa, hyvinvointia tukevia valmennuksia, lempeät löylyt sekä ulkoporealtaan rentouttava syli molempina iltoina. Ja tietysti täyshoitomajoitus, johon sisältyy kartanon ihanan emännän Katjan loihtimat taivaalliset ruoat!

13 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Arjen Luksusta retriitti Keski-Suomessa Konnevedellä Hiekkaharjun Kartanolla 1.-3.10.2024

Pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan ruuan äärellä? – Kyllä kiitos!

Retriitin jälkeen olet taas se iloinen aito versio itsestäsi, joka oikeasti haluat ja ansaitset olla, kohtaat rakkaasi kotona läsnäolevasti ja sinulla riittää työpäivän jälkeen enemmän kaistaa itselle tärkeille asioille.

Arjen Luksusta retriitti auttaa sinua sallimaan itselle enemmän hetkiä, joista aidosti nautit ja jotka tuovat elämääsi enemmän merkityksellisyyden tunnetta ja iloa. Retriitin tarkoitus on lisätä tasapainoa tekemisen ja olemisen välillä, itsensä kohtaamista lempeydellä ja rohkeutta olla kuka on.

Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos hermoilun ja huutamisen sijaan jaksaisitkin taas hymyillä lapsillesi ja keskustella puolisosi kanssa ärsyyntymättä? Muistatko, kun olosi oli samalla rento ja energinen? – Kehosi muistaa. Kuvittele, kuinka paljon saisit enemmän aikaan vaikka tekisit vähemmän, kunhan vaan löydät uudelleen portin omien todellisten vahvuksiesi äärelle.

Tämä on ehdottomasti sinulle, joka haluat löytää selkeyttä, mitä sinun kannattaa tehdä ja milloin sekä kuinka onnistut viemään tämän käytäntöön. Retriitti on suunniteltu erityisesti sinulle, joka kaipaat enemmän omaa aikaa ja tilaa olla, ilman, että kukaan vaatisi tai odottaisi sinulta mitään. Odotamme retriitille sinua, joka haluat suorittamisen ja miellyttämisen sijaan löytää lisää rohkeutta, itsevarmuutta ja riittävyyden tunnetta olla se joka olet ja nauttia omannäköisestä elämästä nyt (eikä enää sitten kun).

Lue lisätietoa retriitistä, mukaan lukien ohjelma ja aikataulu täältä

HINTA: Retriitin hinta on 575e (sis. Alv 24%)

Maksamalla varausmaksun 200 eur varmistat paikkasi retriitille. Loppulaskun lähetämme sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

HUOM! Ilmoittautuessasi retriitille 30.4.2024 mennessä saat varausmaksusta 75€ alennuksen koodilla ”AIKAINEN”.

Hinta pitää sisällään: -majoituksen 2 hengen huoneissa, liinavaatteet sis. hintaan -ravitsevat värikkäät täysihoitoruokailut (ruoka on lähes kokonaan maidotonta, gluteenitonta, valkosokeritonta hyvää ja ravitsevaa kasvisruokaa) -vettä ja teetä koko retriitin ajan, -saunan ja poreammeen, -sekä kaiken ohjelman

(Rajallisesta osallistujamäärästä ja etukäteen tehtävistä järjestelyistä johtuen varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella tai jos yleiset rajoitukset niin vaatii).

Retriitinjärjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan tältä osin.

Mukaan mahtuu vain 15 ensimmäistä, joten varmista osallistumisesi ja varaa paikkasi jo tänään.