Valon Vuosi retriitti 22.4.-24.4.2022, VARAUSMAKSU

200,00

Valon Vuosi retriitti 22.4.-24.4.2022, varausmaksu

Retriitin kokonaishinta on 465 eur (sis. Alv 24%). Maksamalla varausmaksun 200 eur varmistat paikkasi retriitille. Loppulaskun lähetämme sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

Uuden vuoden lupausten sijaan lataa itsesi voimauttavalla valon enegialla, joka kantaa sinua koko elämän.

Luvassa rauhallista yin-joogaa eteeristen öljyjen kera, taivaallista ruokaa, ja ennenkaikkea pysähtymistä omien unelmien äärelle. Hiekkaharjun Kartano on taianomainen paikka – täällä todella koet että sielu lepää.

Osasto:

Kuvaus

Valon vuosi retriitti Hiekkaharjun Kartanolla 22.-24.4.2022

Uuden vuoden lupausten sijaan lataa itsesi voimauttavalla valon energialla, joka kantaa sinua koko elämän.

Luvassa rauhallista yin-joogaa eteeristen öljyjen kera, taivaallista ruokaa, ja ennenkaikkea pysähtymistä omien unelmien äärelle. Hiekkaharjun Kartano on taianomainen paikka – täällä todella koet että sielu lepää.

Kolmen päivän aikana vahvistat omaa polkuasi ja omaa matkaasi kohti arvojesi mukaista unelmaelämää. Kirkastat valoa sisälläsi ja alat säkenöimään sitä myös ympärillesi. Tarvittava taika löytyy jo sinusta, täällä pääset vapauttamaan sen täyteen loistoon. Kun palaat arkeen, uskallat entistä paremmin ottaa vastuun omista valinnoistasi kohti sinun upeaa elämää, joka näyttää ja tuntuu SINULTA.

Lue lisätietoa retriitistä, mukaanlukien ohjelma ja aikataulu täältä

HINTA: Retriitin kokonaishinta on 465 eur (sis. Alv 24%). Maksamalla varausmaksun 200 eur varmistat paikkasi retriitille. Loppulaskun lähetämme sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä. Hinta pitää sisällään: -majoituksen 2 hengen huoneissa, liinavaatteet sis. hintaan -tervetulosmoothiet, aamiaiset la-su, lounaan ja iltapäiväkahvin lauantaina sekä illalliset pe-la (ruoka on maidotonta, gluteenitonta, valkosokeritonta hyvää ja ravitsevaa kasvisruokaa) -vettä ja makuvettä koko retriitin ajan -saunan ja porealtaan molempina päivinä -ja kaiken ohjelman

Maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi unelmaretriitille. (varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella tai jos yleiset rajoitukset niin vaatii)

Retriitinjärjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan tältä osin.

Lisää tietoa Kaiesta Minun tarinan -sivulla. Lisää tietoa Karitasta: www.karitaaaltonen.fi

Ensimmäinen valokuva: Mia’s Vison, muut kuvat Hiekkaharjun kartano