Health Coaching tehokas premiumvalmennus

Vien väsyneeseen ja puolityhjään oloon kyllästyneet naiset tuntemaan itsensä elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi, jotta he voivat kokea enemmän iloa, olla paremmin läsnä, nauttia elämästä nyt (eikä sitku), sekä hehkua sisäistä valoa ja hyvää oloa.

Kalenterini sulkeutuu tänä perjantaina 30.6., joten varaathan ilmaisen puhelun nyt! 🙂 Aikoja on vielä muutamia heinäkuun alkuun!

Mitä saat valmennuksesta?

Autan sinua nousemaan elämäsi kuningattareksi, kohottamaan energiatasojasi, löytämään rauhan itsestäsi ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Yhdessä kanssani siirryt oman riittävyyden epäröinnistä, itsesi pienentämisestä, virran mukana puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän merkityksellisyyden ja täyttymyksen tunnetta, näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää arvojensa mukaista elämää.

Health Coaching on yksilökohtainen muutosvalmennus sinulle, joka haluat onnistua saamaan PYSYVIÄ muutoksia. Kenties haaveilet elämäntapamuutoksesta tai kaipaat energisempaa oloa, rauhaa itsesi ja riittävyyden kesken, haluat rennon (juuri itsellesi sopivan) tavan syödä tai toivot selkeyttä omaan tilanteeseen.

Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Sinun elämäntilanteesta ja tarpeista riippuu, mikä hyvinvointiisi vaikuttava osa-alue on valmennuksessa tarkastelussa ja mihin toivot muutosta parempaan. Valmennusprosessi auttaa purkamaan vanhoja haitallisia käyttäytymismalleja ja tekee tilaa uudelle hyvinvoivalle tavalle elää.

Health Coaching ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Kenelle tämä suunnattu?

Health Coaching valmennukseeni ovat tervetulleita ne naiset, ketkä ovat “sitkutelleet” tarpeeksi ja tuntevat, että tämä saa NYT riittää. Otan valmennukseen ne naiset, ketkä haluavat sitoutua sekä investoida hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ja keitä koen voivani auttaa. 

Asiakkaani haluavat:

  • lisää iloa ja elämästä nauttimista. 
  • rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
  • kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
  • olla paremmin läsnä
  • vetää puoleensa juuri itsensä näköisiä ihmissuhteita 
  • ympärille samanhenkisiä naisia, sitä omaa heimoa ja olla osa sitä upeaa porukkaa

Valmennuksen tulokset

Energisen olosi vuoksi  jaksat nauttia sinulle tärkeistä asioista. Olet aidommin läsnä niin itsellesi kuin perheellesi ja pystyt panostamaan ihmissuhteisiin omia tarpeitasi unohtamatta. Olosi on rento ja luottavainen. Kohonneen itsetuntemuksen johdosta osaat, pystyt ja uskallat tuntea itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja enemmän sydämestä käsin. Elämässäsi on enemmän kuplivaa iloa ja elät elämääsi niin, että se tuntuu merkitykselliseltä. Sinua ympäröi upea porukka samanhenkisiä naisia, jotka ovat kulkeneet tämän matkan kanssasi, ymmärtävät sinua ja iloitsevat sun kanssa sekä sinun puolesta.

Miten toteutan valmennuksen

Coaching prosessi auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet.

Tämä on aina yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu sinulle merkityksellisiin kohtiin elämässä. Polku toivottuun räätälöidään yhdessä kanssasi.

Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Mitä mahdollisuuksia elinvoimainen elämä tuo sinulle tullessaan?

Mindset-valmennuksen lisäksi saat tukea valovoimaisen naisen rooliin kasvamiseen, kuten: stressin hallintaan, ravitsevaan värikkääseen ruokavalintaan ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Valmennus kannustaa tuomaan sinun persoonallisia, luovia ja myös naisellisia arvojasi esille kaikissa valinnoissasi sekä huomaamaan miten juuri niiden avulla olet paremmin läsnä ja koet enemmän merkityksellisyyden tunnetta.

Miten voin hakea mukaan valmennukseen?

Varaa aika ilmaiseen tutustumispuheluun alta. Health Coaching -valmennukseen ei voi suoraan ostaa pääsyä, vaan haluan kuulla ensin tilanteestasi lisää. Näin varmistan, että voin varmasti auttaa juuri sinua!

Tai, laita viestiä sähköpostitse: kaie@kaiehakonen.fi

Minä Health Coachina

Vielä 10 vuotta sitten kuljin harmaan massan mukana, kaikki oli päällepäin ikään kuin hyvin, mutta silti jotain puuttui. Oloni oli tyhjä ja sen sijaan, että olisin uskaltanut olla oma itseni tai elää omannäköistä elämää, piilouduin rooli-naamioiden taakse. Aina väsytti enemmän tai vähemmän enkä osannut aidosti nauttia mistään, mitä tein tai mitä mulla oli. Suoritin työn lisäksi myös elämää.

Luulin, että “AITO ELÄMÄ” ja elinvoimainen olo ovat mahdollisia vain joillekin “joilla on jo kaikki”-tyypeille (mutta ei minunlaiselle tavalliselle tallaajalle). Pidin itseäni jotenkin huonompana (vaikka suoritin minkä kerkesin ja pystyin piilottamaan tämän tyhjyyden saavutuksiin ja titteleihin).

Kun 2016 olin totali burnoutissa ja sairastuin, päätin, että parannun, elän elinvoimaista elämää ja teen jatkossa VAIN merkityksellisiä asioita. Tänään olen kiitollinen merkityksellisestä omannäköisestä elämästä, jossa voin tehdä juuri niitä asioita mitä haluan. On siistiä huomata, että nyt olen itse samanlainen elinvoimainen, itsevarma ja rento nainen, joita vuosia sitten vain ihailin ja kadehdin. Nainen, joka hehkuu hyvää oloa ja kauneutta myös ympärille ja jolla on energiaa sekä aikaa elää elämää juuri niin, että se tuntuukin elämältä. 

Tänään autan muita naisia kukoistamaan ja asettamaan heidät itsensä oman elämänsä kuningattareksi. Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella) inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Asiakkaiden palautteita Health Coaching valmennuksesta:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

“Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua. Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa! – Anne

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

”Kaie on lämmin, kannustava ja välittävä coach. Hänelle on turvallista avautua haastellisistakin asioista.” – Heini

-Ja just näin säkin voit olla elämäsi tärkein henkilö ja nauttia elämästäsi!

NYT!


Minulle se suurin onnistuminen on nähdä yhä useamman naisen irtautuvan vanhoista toimintamalleistaan ja puhkeamaan kukkaan sekä elämään merkityksellisempää elämää.

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Jos siis sinäkin haluat ylittää sen mahdottomalta tuntuvan kuilun, mikä vielä on sinun ja unelmasi välissä nopeammin, välttää katkeroituminen siitä jatkuvasta “puoli tyhjästä olostasi” ja säästää jaksamistasi, aikaasi ja rahaasi – niin ole yhteydessä  – jutellaan lisää.