Valmennukset

VALOVOIMAINEN NAINEN 12-viikkoinen tehokas premiumvalmennus

Sinustako rento, iloinen, itsevarma ja valovoimainen nainen?

Tiivistelmä – mikä ja kenelle?

Jos olet jatkuvaan työstressiin, suorittamiseen ja tyhjään oloon kyllästynyt naista, joka haluaa  palauttaa elinvoiman ja nousta aitoon kukoistukseen seuraavien 12 viikon aikana, tämä valmennus on sinulle.

Olet etsimäni henkilö, jos haluat kokea lisää hallinnan tunnetta omasta elämästä, tuntea enemmän iloa tavallisen arjen keskellä ja olla paremmin läsnä itsellesi ja rakkaillesi.

Tämä on tarkoitettu sinulle, jolla on periaatteessa kaikki hyvin, olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo.  

Sinusta tuntuu, että jotain puuttuu, mutta et tiedä mikä se jokin on..

Työ ja sen tekeminen hallitsee vahvasti elämää ja koet, että sulla ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi.

Olet oikea henkilö VALOIVOIMAINEN NAINEN ohjelmaan, kun olet sitkutellut tarpeeksi ja huomaat, että päivät kuluu ja ikää tulee lisää.. Etkä halua antaa elämän valua hukkaan vaan sen sijaan haluat ELÄÄ sun elämää niin, että se tuntuu omannäköiseltä ja merkitykselliseltä.

Haluat löytää tasapainon työn, kodin, perheen ja itsesi välille, kokea enemmän riittävyyden tunnetta ja löytää rohkeutta olla se aito iloinen versio itsestäsi, joka oikeasti ansaitset olla.

Tunnet sisälläsi, että NYT on sinun vuorosi loistaa, eikä enää sitten kun. Jos SINÄ haluat ylittää kuilun itsesi ja unelmasi välissä nopeammin, aikaa, rahaa ja jaksamistasi säästäen, klikkaa tästä ja varaa heti maksuton alkukartoituspuhelu.

Voiko olla mahdollista kokea enemmän riittävyyden tunnetta, iloa ja rentoutta ilman, että arjen perus palikat pitäisi laittaa kokonaan uusiksi?

Mitä jos kokisit 12 viikossa olosi uudelleen aidoksi iloiseksi itseksesi ja tuntisit enemmän tyytyväisyyttä ja levollisuutta omassa arjessa, hehkuisit hyvää oloa myös ulospäin ja olisit tänään enemmän läsnä sekä itsellesi että rakkaillesi ilman että arjen perus palikat pitäisi räjäyttää kokonaan uusiksi?

Mitä se tekisi sinulle, sun perheelle ja aikaansaamiselle, jos vapautuisit työstressistä, tyhjästä olosota, suorittamisesta ja marttyyrimäisyydestä ja sen sijaan eläisit enemmän omannäköistä arvojesi mukaista elämää nyt (eikä enää joskus myöhemmin), tuntisit enemmän tyytyväisyyttä, iloa ja sisäistä rauhaa, olisit paremmin läsnä ja aidosti nauttisit elämästäsi? Millaista elämäsi olisi, jos palautuisit paremmin ja sinulla olisi enemmän aikaa itsellesi tärkeille asioille?

Mitä saat valmennuksesta?

Yhdessä kanssani siirryt virran mukana puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän täyttymystä, tyytyväisyyttä ja iloa sekä näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää omannäköistä arvojensa mukaista elämää.

Autan sinua nousemaan elämäsi kuningattareksi, löytämään rauhan ja ilon itsestäsi sekä nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Näin vahvistat itseluottamustasi ja rohkeutta olla juuri se aito versio itsestäsi, joka oikeasti haluat ja ansaitset olla. Saat lisää hallinnantunnetta ja huomaat enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämään. Uskallat unelmoida isommin ja luotat omaan onnistumiseen.

Autan sinua vapautumaan jatkuvasta työstressistä, tyhjästä olosta ja suorittamisesta ja sen sijaan nousemaan aitoon kukoistukseen, jotta voit löytää tasapainon työn, kodin, perheen ja itsesi välillä, nähdä kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää arvojesi mukaista elämää.

Kenelle suunnattu?

VALOVOIMAINEN NAINEN valmennukseeni ovat tervetulleita ne naiset, ketkä ovat “sitkutelleet” tarpeeksi ja tuntevat, että tämä saa NYT riittää. Otan valmennukseen ne naiset, ketkä haluavat sitoutua omaa prosessiin sekä investoida hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ja keitä koen voivani auttaa. 

Valmennus on sulle, jos..

 • sulla on periaatteessa kaikki hyvin, olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo
 • tuntuu, että jotain puuttuu, mutta et tiedä mikä se jokin on
 • työ ja sen tekeminen hallitsee vahvasti elämää ja koet, että sulla ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi
 • olet jo mahdollisesti muutaman vuoden ajan ollut kiinnostunut itsensäkehittämisestä ja sulla on paljon tietoa hyvinvoinnista, mutta et oikein ole saanut viety sitä käytäntöön
 • olet elänyt pitkään muiden tarpeiden kautta (joustanut töissä, huomioinut asiakkaat, hoitanut kodin ja lapset) ja koet, että nyt on sinun aika antaa myös itsellesi..
 • .. haluat olla parempi äiti ja puoliso ja marttyyrimäisen hermoilun sijaan olla aidosti läsnä sun rakkaille
 • .. huomaat, että päivät kuluu ja ikää tulee lisää.. Etkä halua antaa elämän valua hukkaan vaan sen sijaan haluat ELÄÄ sun elämää niin, että se tuntuu omannäköiseltä ja merkitykselliseltä
 • .. haluat olla se aito valoisa versio itsestäsi, joka sä oikeasti ansaitset olla
 • .. haluat kokea enemmän riittävyyden tunnetta, iloa ja merkityksellisyyttä omassa arjessa (ilman että elämän peruspalikat pitäisi räjäyttää totaalisti)
 • .. haluat voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja loistaa omaa sisäistä valoasi myös ympärille
 • .. kaipaat lisää iloa ja elämästä nauttimista
 • .. haluat lisää rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • .. haluat vetää puoleesi juuri itsesi näköisiä ihmissuhteita 

Valmennuksen tulokset

Elämässäsi on enemmän tilaa itsellesi tärkeille asioille ja ihmisille sekä enemmän aikaa itsellesi. Olet aidommin läsnä niin itsellesi kuin perheellesi ja pystyt panostamaan ihmissuhteisiin omia tarpeitasi unohtamatta. Olosi on rento ja luottavainen. Kohonneen itsetuntemuksen johdosta osaat, pystyt ja uskallat tuntea itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja enemmän sydämestä käsin. Elämässäsi on enemmän kuplivaa iloa ja elät elämääsi niin, että se tuntuu merkitykselliseltä.

Miten toteutan valmennuksen

VALOVOIMAINEN NAINEN menetelmä on yksilöllinen prosessi, joka huomioi sinun elämäntilanteet ilman, että koko arjen paljetti olisi pakko räjäyttää uusiksi.

12-viikkoinen yksilöllinen VALOVOIMAINEN NAINEN – premiumvalmennus, missä teet itsestäsi elämäsi tärkeimmän henkilön, koostuu kolmesta vaiheesta: Hidastaminen ja irtipäästö, Rajat, vahvuudet ja mindset; Rohkeus loistaa.

Prosessi etenee näin:

 1. Nykytilanteen analysointi – mitä haluat elämässä muuttaa?
 2. Identiteettityö – missä haluat olla 3 kk (tai 6-12 kk päästä) ja kuinka voit tulla naiseksi, jolla on haluamasi asiat
 3. Tiedosta käytäntöön: Luomme sinulle yksiöllisen suunnitelman siihen, kuinka viet tiedon käytäntöön ja tulet naiseksi, joka elää unelmaelämäänsä tässä ja nyt

VALOVOIMAINEN NAINEN ohjelma on..

 • Konkreettisia helppoja ja toimivia keinoja, jotka auttavat sinua tuntemaan enemmän tyytyväisyyttä ja iloa omassa arjessa, löytämään enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi, olemaan paremmin läsnä.
 • Työkalu siihen, kuinka viet vihdoinkin kaiken hyvinvointiin liittyvän tiedon käytäntöön. (Pelkkä tieto ei riitä, vain se miten osaat hyödyntää sitä tietoa, tuo sulle toivottuja tuloksia.)

Saat käyttöösi..

 • Toimivaksi testatut työkalut, jolla vapaudut työstressistä ja tyhjästä olosta ja sen sijaan koet enemmän iloa ja sisäistä rauhaa omassa arjessa, olet paremmin läsnä ja nautit elämästä NYT eikä enää sitten joskus.
 • 12x 60 min 1:1 session kanssani, jossa kirkastetaan yhdessä sinun tavoitteita, tarkkaillaan mahdollisia esteitä ja löydetään sun seuraavat askeleet onnistumiseen. Käsitellään onnistumisenpelkoja ja luodaan uusia neurologisia polkuja ajatejja ja toimia.
 • Viestituen valmennuksen ajaksi, jotta ei tarvitse räpiköidä yksin, etkä jää enää jumiin vanhoihin kaavoihin.

Tämän ohjelman jälkeen alat arvostamaan itseäsi niin paljon, että olet valmis vastaanottamaan ja sallimaan itsellesi kaiken hyvän, mitä elämä tarjoaa. Puskemisen sijaan opit luottamaan sydämen ääneen ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun). Valmennuksessa yhdistyvät verkkovalmennus ja yksilöllinen  

Mindset-valmennuksen lisäksi saat tukea valovoimaisen naisen rooliin kasvamiseen, kuten:
stressin hallintaan, ravitsevaan värikkääseen ruokavalintaan ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Valmennus kannustaa tuomaan sinun persoonallisia, luovia ja myös naisellisia arvojasi sekä vahvuuksiasi esille kaikissa valinnoissasi sekä huomaamaan miten juuri niiden avulla olet paremmin läsnä ja koet enemmän merkityksellisyyden tunnetta.

Miten voit hakea mukaan valmennukseen?

Haku VALOVOIMAINEN NAINEN valmennukseen on auki ja tällä hetkellä tilaa on 3 uudelle asiakkaalle. Valovoimainen Nainen -valmennukseen ei voi suoraan ostaa pääsyä ”verkkokaupanhyllyltä”, vaan haluan kuulla ensin tilanteestasi lisää. Näin varmistan, että voin varmasti auttaa juuri sinua!

Varaa siis aika ilmaiseen tutustumispuheluun alla olevasta napista!

Tai, laita viestiä sähköpostitse: kaie@kaiehakonen.fi

Mentorin esittely

Vielä 10 vuotta sitten kuljin harmaan massan mukana, kaikki oli päällepäin ikään kuin hyvin, mutta silti jotain puuttui. Oloni oli tyhjä ja sen sijaan, että olisin uskaltanut olla oma itseni tai elää omannäköistä elämää, suoritin työn lisäksi myös elämää.

Luulin, että “AITO ELÄMÄ” ja elinvoimainen olo ovat mahdollisia vain joillekin “joilla on jo kaikki”-tyypeille (mutta ei minunlaiselle tavalliselle tallaajalle). Pidin itseäni jotenkin huonompana (vaikka suoritin minkä kerkesin ja pystyin piilottamaan tämän tyhjyyden saavutuksiin ja titteleihin).

Kun 2016 olin totaali burnoutissa ja sairastuin, päätin, että parannun, elän elinvoimaista elämää ja teen jatkossa VAIN merkityksellisiä asioita. Olen pitänyt tämän lupaukseni. Tänään olen kiitollinen merkityksellisestä oman näköisestä elämästä, jossa voin tehdä juuri niitä asioita mitä haluan.

On siistiä huomata, että tänään olen itse se elinvoimainen, itsevarma ja rento nainen, joita vuosia sitten vain kadulla (salaa) ihailin ja kadehdin. Nainen, joka hehkuu hyvää oloa ja kauneutta myös ympärille ja jolla on energiaa sekä aikaa elää elämää juuri niin, että se tuntuukin elämältä. 

Tänään autan muita naisia kukoistamaan ja asettamaan heidät itsensä oman elämänsä
kuningattareksi. Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella), verkkokursseilta ja valmennuksistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Olet jo kokeillut vaikka mitä ja ehkä mietit, toimiiko nämä keinot sinulle..

Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella), verkkokursseilta ja valmennuksistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Tämän menetelmän avulla useat naiset ovat valmennuksessani onnistuneet arvostamaan itseänsä enemmän sekä puskemisen sijaan oppineet luottamaan sydämen ääneen ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Mm. näiden asiakkaiden huikeat tulokset kertovat puolestaan:

Ja tässä vielä muutamia palautteita valmennuksesta:

Kiitos kun olet opettanut minulle rauhoittumista, itsensä kanssa olemista. Kiitos vinkeistä ja keinoista, joilla voi elämäänsä vaikuttaa. Enää ei tarvitse juosta karkuun itseäni, tunteita, vaikeita asioita.” – Nainen 46v

Olen vieläkin erittäin kiitollinen siitä viime harjoituksesta. Mä pääsin johonkin sellaiseen paikkaan, jonka olin täysin unohtanut. Se paikka oli jäänyt negatiivisuuden, vaatimusten ja kiireiden jalkoihin. Mutta se on minussa edelleen. Siellä on rauha, rakkaus, hyvyys, kiireettömyys. Se josta minut on alunperin rakennettu, joka on aina olemassa ja joka on kaiken ydin. Ja tiedätkö, sä olit siellä mun kanssa. Kukaan muu ei siellä ole ollut, siksi sulla on nyt erityinen paikka mun sydämessä ja sait mun luottamuksen. Olit läsnäoleva, lempeä tarkkasilmäinen harjoituksen suhteen. Kiitos! – Nainen 55v

Olen Olen hämmentynyt saamastani suuresta tuesta, jota sain ollessani eräänlaisessa elämäni risteyskohdassa. Tiesin sydämessäni mitä tulee tehdä, mutta minulla ei ollut rohkeutta ottaa ratkaisevaa askelta. Nyt valmennuksen päättyessä olen sen tehnyt.
Valmennus sisälsi erilaisia elementtejä, jotka avarsivat näkemystäni itsestäni. Itsetuntemukseni ja arvostus itseäni kohtaan ovat kasvaneet matkan varrella. Jos haluaa olla oman elämänsä kuningatar, on syytä alkaa kohdella myös itseään rakastavasti ja kunnioittavasti.
Ryhmän tuki on ollut mahtavaa, vaikka ihan jokaiseen sessioon en pääsytkään mukaan. Kamppailemme kuitenkin samankaltaisten haasteiden kanssa iästä riippumatta.
Elämäntapamuutosten jääminen osaksi omaa arkea on uskomatonta kaltaiselleni, jonka kokeilut yleensä ovat loppuneet lyhyeen kuin kananlento alkuinnostuksen jälkeen. Nyt jaksan nähdä vaivaa, että syön terveellistä ruokaa, mutta helppojen ohjeiden avulla ei tarvitse viettää puolta päivää keittiössä.
Olen kiitollinen että rohkaistuin mukaan. Kaie on valmentajana helposti lähestyttävä ja lempeästi ohjaava. Iso suositus.
” -Nainen 59v

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.”
– asiakkaani palaute vasta 6 valmennusviikon jälkeen

Tämä coaching-kokemus oli juuri sitä, mitä kaipaisin. Sain paljon eväitä oman hyvinvoinnin edistämiseen, omannäköisen elämän luomiseen ja itseni henkiseen kehittämiseen. Kaie loi lämpimän ja turvallisen tunnelman, jonka hellässä huomassa oli helppo tarttua moniin kipeisiin asioihin, käsitellä ne ja lopulta vapautua niiden muodostamista rajoitteita. Ihana kokemus, suosittelen lämpimästi. – Paulariina Liuhtonen

-Ja just näin säkin voit olla elämäsi tärkein henkilö ja nauttia elämästäsi NYT!
Minulle se suurin onnistuminen on nähdä yhä useamman naisen irtautuvan vanhoista
toimintamalleistaan ja puhkeamaan kukkaan sekä elämään merkityksellisempää elämää.

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Jos siis sinäkin haluat ylittää sen mahdottomalta tuntuvan kuilun, mikä vielä on sinun ja unelmasi välissä nopeammin, välttää jatkuvasta tyhjästä olosta katkeroitumisen ja säästää jaksamistasi, aikaasi ja rahaasi – niin ole yhteydessä  – jutellaan lisää.

Health Coaching tehokas premiumvalmennus

Vien väsyneeseen ja puolityhjään oloon kyllästyneet naiset tuntemaan itsensä elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi, jotta he voivat kokea enemmän iloa, olla paremmin läsnä, nauttia elämästä nyt (eikä sitku), sekä hehkua sisäistä valoa ja hyvää oloa.

Kalenterini sulkeutuu tänä perjantaina 30.6., joten varaathan ilmaisen puhelun nyt! 🙂 Aikoja on vielä muutamia heinäkuun alkuun!

Mitä saat valmennuksesta?

Autan sinua nousemaan elämäsi kuningattareksi, kohottamaan energiatasojasi, löytämään rauhan itsestäsi ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Yhdessä kanssani siirryt oman riittävyyden epäröinnistä, itsesi pienentämisestä, virran mukana puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän merkityksellisyyden ja täyttymyksen tunnetta, näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää arvojensa mukaista elämää.

Health Coaching on yksilökohtainen muutosvalmennus sinulle, joka haluat onnistua saamaan PYSYVIÄ muutoksia. Kenties haaveilet elämäntapamuutoksesta tai kaipaat energisempaa oloa, rauhaa itsesi ja riittävyyden kesken, haluat rennon (juuri itsellesi sopivan) tavan syödä tai toivot selkeyttä omaan tilanteeseen.

Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Sinun elämäntilanteesta ja tarpeista riippuu, mikä hyvinvointiisi vaikuttava osa-alue on valmennuksessa tarkastelussa ja mihin toivot muutosta parempaan. Valmennusprosessi auttaa purkamaan vanhoja haitallisia käyttäytymismalleja ja tekee tilaa uudelle hyvinvoivalle tavalle elää.

Health Coaching ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Kenelle tämä suunnattu?

Health Coaching valmennukseeni ovat tervetulleita ne naiset, ketkä ovat “sitkutelleet” tarpeeksi ja tuntevat, että tämä saa NYT riittää. Otan valmennukseen ne naiset, ketkä haluavat sitoutua sekä investoida hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ja keitä koen voivani auttaa. 

Asiakkaani haluavat:

 • lisää iloa ja elämästä nauttimista. 
 • rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
 • olla paremmin läsnä
 • vetää puoleensa juuri itsensä näköisiä ihmissuhteita 
 • ympärille samanhenkisiä naisia, sitä omaa heimoa ja olla osa sitä upeaa porukkaa

Valmennuksen tulokset

Energisen olosi vuoksi  jaksat nauttia sinulle tärkeistä asioista. Olet aidommin läsnä niin itsellesi kuin perheellesi ja pystyt panostamaan ihmissuhteisiin omia tarpeitasi unohtamatta. Olosi on rento ja luottavainen. Kohonneen itsetuntemuksen johdosta osaat, pystyt ja uskallat tuntea itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja enemmän sydämestä käsin. Elämässäsi on enemmän kuplivaa iloa ja elät elämääsi niin, että se tuntuu merkitykselliseltä. Sinua ympäröi upea porukka samanhenkisiä naisia, jotka ovat kulkeneet tämän matkan kanssasi, ymmärtävät sinua ja iloitsevat sun kanssa sekä sinun puolesta.

Miten toteutan valmennuksen

Coaching prosessi auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet.

Tämä on aina yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu sinulle merkityksellisiin kohtiin elämässä. Polku toivottuun räätälöidään yhdessä kanssasi.

Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Mitä mahdollisuuksia elinvoimainen elämä tuo sinulle tullessaan?

Mindset-valmennuksen lisäksi saat tukea valovoimaisen naisen rooliin kasvamiseen, kuten: stressin hallintaan, ravitsevaan värikkääseen ruokavalintaan ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Valmennus kannustaa tuomaan sinun persoonallisia, luovia ja myös naisellisia arvojasi esille kaikissa valinnoissasi sekä huomaamaan miten juuri niiden avulla olet paremmin läsnä ja koet enemmän merkityksellisyyden tunnetta.

Miten voin hakea mukaan valmennukseen?

Varaa aika ilmaiseen tutustumispuheluun alta. Health Coaching -valmennukseen ei voi suoraan ostaa pääsyä, vaan haluan kuulla ensin tilanteestasi lisää. Näin varmistan, että voin varmasti auttaa juuri sinua!

Tai, laita viestiä sähköpostitse: kaie@kaiehakonen.fi

Minä Health Coachina

Vielä 10 vuotta sitten kuljin harmaan massan mukana, kaikki oli päällepäin ikään kuin hyvin, mutta silti jotain puuttui. Oloni oli tyhjä ja sen sijaan, että olisin uskaltanut olla oma itseni tai elää omannäköistä elämää, piilouduin rooli-naamioiden taakse. Aina väsytti enemmän tai vähemmän enkä osannut aidosti nauttia mistään, mitä tein tai mitä mulla oli. Suoritin työn lisäksi myös elämää.

Luulin, että “AITO ELÄMÄ” ja elinvoimainen olo ovat mahdollisia vain joillekin “joilla on jo kaikki”-tyypeille (mutta ei minunlaiselle tavalliselle tallaajalle). Pidin itseäni jotenkin huonompana (vaikka suoritin minkä kerkesin ja pystyin piilottamaan tämän tyhjyyden saavutuksiin ja titteleihin).

Kun 2016 olin totali burnoutissa ja sairastuin, päätin, että parannun, elän elinvoimaista elämää ja teen jatkossa VAIN merkityksellisiä asioita. Tänään olen kiitollinen merkityksellisestä omannäköisestä elämästä, jossa voin tehdä juuri niitä asioita mitä haluan. On siistiä huomata, että nyt olen itse samanlainen elinvoimainen, itsevarma ja rento nainen, joita vuosia sitten vain ihailin ja kadehdin. Nainen, joka hehkuu hyvää oloa ja kauneutta myös ympärille ja jolla on energiaa sekä aikaa elää elämää juuri niin, että se tuntuukin elämältä. 

Tänään autan muita naisia kukoistamaan ja asettamaan heidät itsensä oman elämänsä kuningattareksi. Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella) inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Asiakkaiden palautteita Health Coaching valmennuksesta:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

“Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua. Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa! – Anne

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

”Kaie on lämmin, kannustava ja välittävä coach. Hänelle on turvallista avautua haastellisistakin asioista.” – Heini

-Ja just näin säkin voit olla elämäsi tärkein henkilö ja nauttia elämästäsi!

NYT!


Minulle se suurin onnistuminen on nähdä yhä useamman naisen irtautuvan vanhoista toimintamalleistaan ja puhkeamaan kukkaan sekä elämään merkityksellisempää elämää.

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Jos siis sinäkin haluat ylittää sen mahdottomalta tuntuvan kuilun, mikä vielä on sinun ja unelmasi välissä nopeammin, välttää katkeroituminen siitä jatkuvasta “puoli tyhjästä olostasi” ja säästää jaksamistasi, aikaasi ja rahaasi – niin ole yhteydessä  – jutellaan lisää.

Tuntuuko siltä, että arkea ei meinaa saada järjestykseen, on jatkuvasti kiire ja syke korkealla? Ahdistaako loppuvuoden hulinat?

Rentoutusohjaaja Kaie Hakonen: ”Näin luot stressittömämmän, rennomman, ja kiireettömämmän arjen sekä elämän.”❤️

Tiedän omasta kokemuksesta, kuinka vakava uupumus ja keskivaikea masennus voivat sairastuttaa myös fyysisesti. Aloin parantua vasta tajuttuani, että minun tarvitsee itse tehdä itseni kannalta hyviä valintoja. 

Joka kerta kun juttelen jonkun kanssa, joka kertoo haasteesta jaksaa tai seuraan samoja keskusteluja somessa, sydämeni puristuu kasaan ja oma uupumus ja sairastelu muistuu mieleen. Joka kerta minun tekisi mieli auttaa niitä liiallisen stressin, väsymyksen ja kiireen kanssa painijoita. Joka kerta.

Kun aloin opettelemaan lepäämään ja päästämään irti suorittamisesta, oloni alkoi muuttua energisemmäksi, iloisemmaksi ja aidommaksi itsekseni. Elämä alkoi tuntua elämältä..

Tunnistatko itsesi näistä kiireiseiseen ja stressaavaan arkeen liittyvistä asioista?

– kaipaat rentoutumista ja parempaa palautumista
– olosi on väsynyt ja uupunut
– olet kiireinen ja stressaantunut
– elät ruuhkavuosia
– elät minuutti aikataulutetussa oravanpyörässä yhdestä palaverista toiseen siirtyen

Vaikka lopettaisit lukemisen tähän kohtaan, vastaa itsellesi rehellisesti…

Miten Sinä voit?

Syötkö hyvin, nukutko hyvin, palaudutko riittävästi, ovatko stressitasosi hallinnassa?

Jos vastasit johonkin ei, kysy itseltäsi seuraava kysymys. 

Kuinka huonosti Sinun pitäisi voida, jotta alat tekemään asialle mitään?

Koin itse masennuksen ja burnoutin vuonna 2015. Sinun ei tarvitse sairastua niin pahasti kuin minä, jotta voisit pitää itsestäsi huolta.

Olen paketoinut kaikki parhaat ja toimivimmat palautumiskeinoni, joita olisin itse 5-6v sitten tarvinnut. Olen saanut paljon kiitosta ja mielettömiä palautteita siitä, kuinka nämä oikeasti toimivat…

Niiden avulla voit tehdä muutoksen ja aloittaa vaivattomasti matkasi kohti stressittömämpään ja kiireettömämpään elämää jo tänään.

Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0

Lahja kehollesi ja mielellesi parempaan palautumiseen.

Olen tehnyt pysähtymisen sinulle helpoksi. Tältä kurssilta et tule löytämään pitkiä videoluentoja tai loputtomalta tuntuvia kirjalistoja…

Kurssi koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista hengitysharjoituksista, joita on helppo integroida omaan arkeesi. Lisäksi opetan sinulle kehon palauttavista restoratiivisistä asennoista, jolloin keho alkaa rentouttaa itse itseään. 

Olemme niin vahva keho-mieli kokonaisuus, että kun keho alkaa fyysisesti rentoutua, myös mieli alkaa rentoutua. Lisäksi kurssilla on lempeitä ohjattuja äänitteitä, jotka auttavat sinua päästämään irti ja laskeutumaan rentouden tilaan. 

Tällä kurssilla tulet oppimaan konkreettisia, yksinkertaisia, helppoja ja toimivia harjoitteita pitkien videoluentojen tai sekavien kirjallisuuslistojen sijaan.

Voit liittyä mukaan lemmeämmälle rentoutumispolulle hintaan VAIN 79€. Pysyvästi edullisemmin, jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää nämä vinkit ja tuntea ihanaa rauhaa.

Bonus: olen lisännyt kurssille eri tyylistä rentoutusmusiikkia sekä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tapaa oppaasi Kaie Hakonen – kuka hän on?

 • Int Health Coach ®
 • HLF® Rentoutus ja meditaatioohjaaja
 • Mehustuksen ja smoothien SM voittaja 2018, hopeamitalisti 2019
 • Tietokirjailija
 • Äiti, vaimo, ystävä ja upea nainen

“Kun minä pystyin kasvamaan loppuun uupuneesta ja masentuneesta ihmisvarjosta valoisaksi naiseksi, sinäkin pystyt!”

Uskomattomia asiakkaiden kommentteja kursista:

”Tänään tuntui koko päivän, että käyn kierroksilla töissä, on lomatuurausta ja kauhea kiire. Kotiin päästyäni olo oli kipeäksi tulemisen tuntuinen ja hermostunut. Kuuntelin sängyssä pitkälläni sen rentouden porttisi äänitteen. Ja se toimi!! Oloni parani ja virkeytyi! Tunnin päästä lähdin jo lenkille kun olo oli normaali eikä kipeäksi tulemisesta tietoakaan.” -Henna

”Mielestäni kurssi oli todella hyvä ja monipuolinen paketti erilaisia rentoutusharjoituksia ja -keinoja. Kiva kun oli sekä rentouttavia asentoja, monipuolisesti erilaisia rentoutusäänitteitä että kirjallisessa muodossa olevia hengitysharjoitteita, sekä rentouttavaa musiikkia johon voi palata kurssin jälkeenkin. Uskon että näistä löytyy jokaiselle hyviä rentoutumiskeinoja. Sinulla on todella lempeä ja rauhoittava ääni, ja useammassa äänitteessä oli rentoutuksen lisäksi myös voimauttavia tai energisoivia elementtejä. Kiitos siis vielä kovasti ihanasta kurssista.” -Suvi

Rennompi elämä on rennompi elämä.

Jos haluat varmistaa itsellesi rennomman arjen – sinun on tehtävä päätös NYT.

Juuri tänään on oikea aika voida hyvin. Ei eilen, ei huomenna, ei sit kun – vain nyt heti!

Voit liittyä mukaan lemmeämmälle rentoutumispolulle hintaan VAIN 79€. Pysyvästi edullisemmin, jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää nämä vinkit ja tuntea ihanaa rauhaa.

Paina alla olevaa nappia ja tule mukaan. 

Nähdään kurssilla! 

Kaie Hakonen, rentoutusohjaajasi

PS. Nämä ihanat yksinkertaiset pienet askelet auttavat niin selkeästi parempaan oloon, että annan kurssille 14 pvä 100% tyytyväisyystakuun.

Mitä syödä kuukautiskierron eri vaiheissa? 

Tämä lempeä detox-kurssi avaa sinulle polun ihanan energiseen ja naiselliseen oloon!

Jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä

Jos joku väittää, että ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, uskallan olla eri mieltä. Kun tunnet itsesi itsevarmaksi, sinulla on paljon enemmän rohkeutta toteuttaa omia unelmia. On ihanaa hymyillä itselle ja tuntea olo mukavaksi itsensä kanssa.

Sitäkin tärkeämpi on, miltä sinusta omassa kehossa tuntuu ja kuinka paljon energiaa sinulla on päivittäin käytössä itseäsi tärkeitä asioita varten. Riittääkö sulla kaistaa työpäivän jälkeen leikkiä lasten kanssa, tavata ystäviä tai harrastaa?

Haluat tai et nainen, sun keho toimii syklillisesti ja siksi kaipaa kuukauden eri viikkoina myös erilaista huomiota ja ruokaa. Kehosi on aina sun puolella, kunhan annat sille oikeat rakennuspalikat sun elinvoimaiseen ja kukoistavaan oloon.

Ravinnolla on valtavan iso merkitys sun hyvinvointiin ja kokemasi elämän laatuun. Nämä keinot todella toimii, kunhan otat ne käyttöön!

Opin sen kuuluisan kantapään kautta ja sen jälkeen kouluttauduin alan ammattilaiseksi

2016 paloin täysin loppuun ja sen jälkeen sairastuin myös fyysisesti. Päätin, että mun lapset ansaitsevat äidin ja teen kaikkeni, että mä parannun. Ravinnosta tuli silloin mun pelastusrengas. Satuin lukemaan tarinan pikkutytöstä, joka parani vakavasta sairaudesta vihermehujen avulla ja päätin kokeilla. Sitä mukaan, kuin sain lisää voimavaroja, luin koko ajan enemmän ja enemmän tietoa ravinnon vaikutuksesta ja aloin kokeilemaan, mikä sopii minulle. Veriarvot alkoivat parantua, ruoka alkoi taas imeytyä paremmin ja minulla riitti enemmän kaistaa mun perheelle, harrastuksille ja itselleni.

Mehuista ja smoothiesta tuli minulle niin iso osa mun arkea, että 2018 vuonna voitin Smoothien ja Mehustuksen Suomenmestaruuden. 2020 syksyllä minun ja Karita Aaltosen yhteinen menestyskirja Valoa Lautasella ilmestyi. Sen lisäksi olen kirjoittanut kolme muuta tietokirjaa, jotta sinä ja muutkin naiset löytäisivät kukoistuksen ja hyvän olon itsestä.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa täydellistä ruokavaliota, joka sopisi kaikille. Mutta sinullakin on mahdollisuus löytää itsellesi sopiva tapa syödä, niin, että olosi on kevyt ja energiaa riittää sinulle tärkeisiin asioihin.

Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox auttaa sinua kukoistamaan

Saat selkeät ohjeet 5 viikolle resepti-esimerkkeineen, mitä syödä minäkin viikkona. Kun seuraat omaa syklistä naiseutta ,nauttimalla samalla hyvää ruokaa, huomaat 5 viikossa kuinka käyttöösi vapautuu valtavasti energiaa. Heräät aamuisin virkeänä ja huomaat, kuinka sinulla riittää virtaa koko päiväksi. Kun jaksat työpäivän jälkeen antaa huomiotasi myös sun perheelle, iloita harrastuksista ja ystävistä, tämä tulee merkittävästi vaikuttamaan elämäsi laatuun.

Parasta on se, että saat käyttöön paljon helppoja, herkullisia ja inspiroivia reseptejä joka viikolle, joiden pohjalta sinun on mukavaa tehdä kauppalistaa, ilman, että joutuisit jatkuvasti stressaamaan, mitä ihmettä sitä tekisi ruuaksi. Nämä ruuat ovat tavallisia arkiruokia, joita koko perhe voi syödä. Opit huomaamatta lisäämään kasviksia, marjoja ja hedelmiä sun päivittäisiin valintoihin ja kerrankin voit toteuttaa muutoksen, ilman että se tuntuisi kauhealta pinnistämiseltä.

5 viikon jälkeen..

 • olosi on ihanan kevyt ja energinen
 • turvotus ja ”pöhötys” on laskenut, varsikin kasvoista ja vatsan alueelta
 • mielialasi on kohonnut
 • tunnet itsesi naisellisemmaksi ja kauniimmaksi
 • PMS oireet ovat vähentyneet
 • kuukautisesi ovat säännöllisemmät ja kivuttomammat
 • sinulla on hyvä olla kehossasi
 • unen laatu paranee
 • ihosi väri tasoittuu ja kasvot alkavat hehkua hyvinvoivana
 • itseluottamus ja itsevarmuus kasvavat koska näytät hyvältä ja sinusta tuntuu hyvältä
 • bonuksena saatat tiputtaa muutaman kilon painoa, ei varmaan haittaa, eihän? 🙂

Ehkä mietit, että olet jo kokeillut kaiken, toimiiko nämä opit sulle..

Jo tuhannet naiset ovat saaneet kirjoistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä. Monien asiakkaiden huikeat tulokset kertovat puolestaan. Mm. näin asiakkaani ovat sanoneet: 

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.”

”Olen niiiiin tyytyväinen matkaan, ja siihen, että kerrankin olen saanut jotain aikaiseksi, ja paljon! Todellakin, ihan törkeen suuri muutos on tapahtunut, eniten omassa ajattelutavassa. Olin niin huonossa kunnossa, että ajattelin silloin, että tämä on viimeinen mahdollisuus omaan paremminvointiin. Olin tosi väsynyt, ja aika skeptinen olin alkuun. Mutta enpä olisi uskonut, millainen matka on tulossa. Suosittelen! Ja matka jatkuu, eikä todellakaan jää tähän.”

”Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua 
Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa!”

”Ihmettelen sitä energisyyden määrää! Olen ollut niin pitkään ikään kuin jossain koomassa, mutta nyt ei väsytäkään yhtään ja jaksan tehdä vaikka mitään. Olen käynyt aamuisin koiran kanssa lenkillä sen sijaan että vain torkuttelisin sängyssä ja sitten viime tipassa kiirehtisin töihin. On paljon helpompaa kävelläkin kun vaikka kuukausi sitten. Olen ottanut jopa muutamia juoksuaskelia, mitä en ole tehnyt koskaan ennen.”

Jos vielä mietit, onko tämä sinua varten..

..tee tämä lyhyt harjoitus. Lue ensin ohje ja sen jälkeen sulje silmät. Tuo huomiosi hengitykseen. Hengitä rauhallisia hengityksiä nenän kautta sisään ja nenän kautta ulos. Huomaa, kuinka jokainen hengitys rentouttaa ja rauhoittaa sinua. Tunne se levollinen olo sun kehossasi. Ota vielä yksi syvä sisäänhengitys nenän kautta aivan alavatsaan asti ja pidätä hetkeksi, hengitä hidasti ulos. Anna hengityksen tasoittua.. ja näe itsesi seisomassa sun edessä elinvoimaisena, energisenä, hehkuvana ja itsevarmana. Katso kenen muitten elämään tämä vaikuttaa? Mitä kaikkea sinulle onkin nyt yhtäkkiä elämässä mahdollista? Huoma hymy sun kasvoilla ja tunne se elinvoima, ilo ja virta sun kehossa. Hengitä sisään ja ulos, hymyile itsellesi ja avaa silmät. Tämä fiilis on se syy, miksi sinun kannattaa nyt ehdottomasti tarttua tähän, nainen! Koska sä olet sen arvoinen!

Kun olet kyllästynyt dieetteihin ja ruokavaliotrendeihin ja haluat löytää itsellesi sopivan tavan syödä ja tykkäät saada tuloksia OIKEAA RUOKAA syömällä ja toimivia ohjeita noudattamalla, tämä on sulle. Saat käyttöösi samat toimivaksi testatut työkalut ja reseptit, joita myös yksilövalmennuksessa olevat asiakkaani käyttävät. Verkkokurssi on yksilövalmennusta reilut kymmenen kerta edullisempi tapa saada huikeita tuloksia. Muista, että parhaatkin työkalut toimivat vain silloin kun otat ne käyttöön..

..Jos tämä on vain yksi seuraavista ostamastasi verkkokursseista, johon unohdat kirjautua (puhumattakaan sen toteuttamisesta), sinun ei kannata liittyä kurssille.

Jos sen sijaan aiot viedä nämä toimivaksi testatut vinkit käytäntöön, jotta olostasi voi tulla energisempi, kevyempi, naisellisempi ja kauniimpi, tämä ”Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox” kurssi on ehdottomasti sinua varten.

Voi olla, että sinulla onkin jo paljon tietoa siitä, mitä sinun kannattaisi syödä, mutta jostain syystä et ole saanut vietyä sitä käytäntöön?..

Nyt on hyvä mahdollisuus tarttua tähän ja hyödyntää selkeät ohjeet ja monipuoliset reseptit ja huomata ero olossasi.

Jos ei nyt, niin milloin sitten?

Jos jatkat nykyistä tapaa toimia, millainen sun olo on puolen vuoden päästä? Entä vuoden päästä? Jos olosi on jatkuvasti (vähän) väsynyt  ja vyötäröltä (sekä nutturaa) kiristää, mitä kaikkea ihanaa sulta jää elämässä kokematta? Kenen kaikkien muiden elämään tämä vaikuttaa? Kuinka huonosti olet valmis voimaan ennen kuin teet asialle jotain?

Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox verkkokurssi on matalan kynnyksen vaihtoehto alkaa tekemään itsesi kannalta parempia valintoja, kuuntelemaan sun kehoa ja olemaan vihdoin itsesi puolella.

Kurssin koko materiaali on sulla käytössä 90 päivän ajan. Tämä on tarpeeksi pitkä aika, jotta ehdit hyvin kokeilla kaikki ohjeet ja palata omiin suosikkeihin. 3 kk aikaraja antaa sulle myös ikään kuin lempeän potkun pyllylle oikeasti viedä nämä asiat käytäntöön, koska jos et tee näitä asioita kolmen kuukauden aikana, tuskin teet sen jälkeenkään vai mitä?

Ja mehän molemmat haluamme, että sinä saat haluamasi tuloksia, joten siksi on tärkeä, että otat tämän sisällön heti käyttöön.

Hinta

Saat selkeät ohjeet ja herkulliset reseptit 5 viikolle hintaan 179e, sisältäen pääsyn kurssille 90 päivän ajaksi.

Joten oletko valmis?

Kun haluat kokea olosi energisemmäksi, itsevarmaksi ja hehkuvan kauniiksi (ilman mitään päivittäistä treenaamista) ainoastaan syömällä oikeaa herkullista ruokaa, tämä 5 viikon oikoportti kukoistavaan ja hyvään oloon on ehdottomasti sinua varten.

Ja koska vain otettu askel vie sinua kohti onnistumisia, kehotankin sinua klikkaamaan alla olevaa linkkiä ja tarttumaan tähän helppoon ja yksinkertaiseen mahdollisuuteen.