Valmennukset

VALOVOIMANAISET 12-viikkoinen tehokas premiumvalmennus

Vien väsyneeseen ja puolityhjään oloon kyllästyneet naiset tuntemaan itsensä elämänsä
tärkeimmäksi henkilöksi, jotta he voivat kokea enemmän iloa, olla paremmin läsnä, nauttia
elämästä nyt (eikä sitku), sekä hehkua sisäistä valoa ja hyvää oloa.

Mitä saat valmennuksesta?

Autan sinua nousemaan elämäsi kuningattareksi, kohottamaan energiatasojasi, löytämään rauhan itsestäsi ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Näin koet 12 viikossa olosi 5 vuotta nuoremmaksi, hehkut hyvää oloa ja olet tänään enemmän
läsnä sekä itsellesi että perheellesi. 

Tässä premium-palvelussani yhdistyvät yksilöllinen mentorointi ja verkkovalmennus, joiden avulla voit olla juuri se versio itsestäsi, joka oikeasti haluat olla.

Yhdessä kanssani siirryt oman riittävyyden epäröinnistä, itsesi pienentämisestä, virran mukana
puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän
merkityksellisyyden ja täyttymyksen tunnetta, näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää arvojensa mukaista elämää.

Kenelle suunnattu?

VALOVOIMA(na)ISET valmennukseeni ovat tervetulleita ne naiset, ketkä ovat “sitkutelleet”
tarpeeksi ja tuntevat, että tämä saa NYT riittää. Otan valmennukseen ne naiset, ketkä haluavat
sitoutua sekä investoida hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ja keitä koen voivani auttaa. 

Asiakkaani haluavat:

 • lisää iloa ja elämästä nauttimista. 
 • rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • kokea olonsa elinvoimaiseksi, naiselliseksi ja hehkuvaksi
 • olla paremmin läsnä
 • vetää puoleensa juuri itsensä näköisiä ihmissuhteita 
 • ympärille samanhenkisiä naisia, sitä omaa heimoa ja olla osa sitä upeaa porukkaa

Valmennuksen tulokset

Energisen olosi vuoksi  jaksat nauttia sinulle tärkeistä asioista. Olet aidommin läsnä niin itsellesi kuin perheellesi ja pystyt panostamaan ihmissuhteisiin omia tarpeitasi unohtamatta. Olosi on rento ja luottavainen. Kohonneen itsetuntemuksen johdosta osaat, pystyt ja uskallat tuntea itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja enemmän sydämestä käsin. Elämässäsi on enemmän kuplivaa iloa ja elät elämääsi niin, että se tuntuu merkitykselliseltä. Sinua ympäröi upea porukka samanhenkisiä naisia, jotka ovat kulkeneet tämän matkan kanssasi, ymmärtävät sinua ja iloitsevat sun kanssa sekä sinun puolesta.

Miten toteutan valmennuksen

12-viikkoinen yksilöllinen VALOVOIMA(na)ISET – premiumvalmennus, missä teet itsestäsi elämäsi tärkeimmän henkilön, koostuu kolmesta vaiheesta: Hidastaminen ja irtipäästö, Energiatasojen nostaminen; Rohkeus loistaa

Tämän ohjelman jälkeen alat arvostamaan itseäsi niin paljon, että olet valmis vastaanottamaan ja sallimaan itsellesi kaiken hyvän, mitä elämä tarjoaa. Puskemisen sijaan opit luottamaan sydämen ääneen ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun). Valmennuksessa yhdistyvät verkkovalmennus ja yksilöllinen tuki. 

Mindset-valmennuksen lisäksi saat tukea valovoimaisen naisen rooliin kasvamiseen, kuten:
stressin hallintaan, ravitsevaan värikkääseen ruokavalintaan ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Valmennus kannustaa tuomaan sinun persoonallisia, luovia ja myös naisellisia arvojasi esille
kaikissa valinnoissasi sekä huomaamaan miten juuri niiden avulla olet paremmin läsnä ja koet
enemmän merkityksellisyyden tunnetta.

Miten voin hakea mukaan valmennukseen?

Tai, ota yhteyttä sähköpostitse: kaie@kaiehakonen.fi

Haluatko ensin tietää lisää?

Vieraile Instagram-tililläni @kaiehakonen, niin pääset tutustumaan ilmaiseen sisältööni.

Mentorin esittely

Vielä 10 vuotta sitten kuljin harmaan massan mukana, kaikki oli päällepäin ikään kuin hyvin, mutta silti jotain puuttui. Oloni oli tyhjä ja sen sijaan, että olisin uskaltanut olla oma itseni tai elää omannäköistä elämää, piilouduin rooli-naamioiden taakse. Aina väsytti enemmän tai vähemmän enkä osannut aidosti nauttia mistään, mitä tein tai mitä mulla oli. Suoritin työn lisäksi myös elämää.

Luulin, että “AITO ELÄMÄ” ja elinvoimainen olo ovat mahdollisia vain joillekin “joilla on jo kaikki”-
tyypeille (mutta ei minunlaiselle tavalliselle tallaajalle). Pidin itseäni jotenkin huonompana (vaikka suoritin minkä kerkesin ja pystyin piilottamaan tämän tyhjyyden saavutuksiin ja titteleihin).

Kun 2016 olin totali burnoutissa ja sairastuin, päätin, että parannun, elän elinvoimaista elämää ja teen jatkossa VAIN merkityksellisiä asioita. Tänään olen kiitollinen merkityksellisestä oman
näköisestä elämästä, jossa voin tehdä juuri niitä asioita mitä haluan. On siistiä huomata, että nyt olen itse samanlainen elinvoimainen, itsevarma ja rento nainen, joita vuosia sitten vain ihailin ja kadehdin. Nainen, joka hehkuu hyvää oloa ja kauneutta myös ympärille ja jolla on energiaa sekä aikaa elää elämää juuri niin, että se tuntuukin elämältä. 

Tänään autan muita naisia kukoistamaan ja asettamaan heidät itsensä oman elämänsä
kuningattareksi. Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella) inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.
Yksilövalmennuksen asiakkaiden sekä VALOVOIMA(na)ISET valmennusryhmän huikeat tulokset kertovat puolestaan. Mm. näin asiakkaani ovat sanoneet:

VALOVOIMA(na)ISET valmennuksesta:

”Mikä huikea matka! En löydä parempaa sanaa, jolla kuvata Kaien 12 viikon kestänyttä Valovoima(nai)set-valmennusta, sillä se todella on ollut uskomaton matka itseeni. 12 viikkoa oli riittävän pitkä aika käydä eri aihealueita kokonaisvaltaisesti läpi. Ajanjakso oli myös riittävän pitkä sille, että eri oppeja ehti kokeilla käytännössä. Kaien ja tärkeänä osana myös valmennusryhmän tuella omissa tavoitteissa onnistuminen on ollut aivan toisenlaista kuin koskaan ennen. Aiemmin yrittämäni elämäntapamuutokset ovat tyssänneet milloin mihinkin – oman uskon, vertaistuen, tiedon, taidon tai tsempin puutteeseen. Tai vaihtoehtoisesti olen koittanut ottaa liian suuria harppauksia kerralla, aina lähtöruutuun palaten.Valovoima(nai)set-valmennus tarjosi, uskomatonta mutta totta, ratkaisun ihan tähän kaikkeen. Ryhmä tarjosi ihanaa vertaistukea ja paljon uusia näkökulmia. Kaien suunnittelema kokonaisuus oli todella monipuolinen ja laaja, ja eteni juuri siinä tahdissa kuin varmasti oli tarkoituskin – nyt jälkikäteen on helppo ymmärtää, miksi valmennuksen alussa piti malttaa ottaa pieniä askeleita. Yksilösessioiden avuilla pystyin pureutumaan juuri niihin omiin haastekohtiin. Vaikka valmennuksesta tekisi mieli nostaa esiin pitkä lista asioita, jotka olivat erityisen hyviä, on minun silti helppo nimetä asia, joka oli kaikkein mullistavin: kokemus onnistumisesta ja sen myötä syntynyt oman itseluottamuksen kasvu. Voin käsi sydämellä sanoa, että nyt 12 viikon jälkeen tiedän muuttaneeni tiettyjä elintapojani pysyvästi. Paluuta aiempaan ei enää ole, sillä nyt haluan tehdä valintoja, jotka tekevät itselleni hyvää. Matkalla tapahtuneet muutokset ovat kaikki lähteneet itsestä, mutta näitä oivalluksia, oppeja ja systemaattista etenemistä en olisi saanut aikaan ilman tätä valmennusta. Yhden vinkin annan seuraaville valmennettaville: varaa valmennukselle aikaa. Valmennus ei vaadi hurjia tuntimääriä viikossa, mutta sitäkin tärkeämpää on se, että todella teet sen konkreettisen sekä ajatustyön, jota valmennus vaatii. Niin kuin Kaie sanoo, tämä valmennus ei ole ”sitten kun” -tyypille, vaan sinulle, joka ihan oikeasti olet valmis muuttamaan elämääsi nyt. Uskallan omasta kokemuksestani sanoa, että se todella kannattaa!” – Nainen 38v

Olen Olen hämmentynyt saamastani suuresta tuesta, jota sain ollessani eräänlaisessa elämäni risteyskohdassa. Tiesin sydämessäni mitä tulee tehdä, mutta minulla ei ollut rohkeutta ottaa ratkaisevaa askelta. Nyt valmennuksen päättyessä olen sen tehnyt.
Valmennus sisälsi erilaisia elementtejä, jotka avarsivat näkemystäni itsestäni. Itsetuntemukseni ja arvostus itseäni kohtaan ovat kasvaneet matkan varrella. Jos haluaa olla oman elämänsä kuningatar, on syytä alkaa kohdella myös itseään rakastavasti ja kunnioittavasti.
Ryhmän tuki on ollut mahtavaa, vaikka ihan jokaiseen sessioon en pääsytkään mukaan. Kamppailemme kuitenkin samankaltaisten haasteiden kanssa iästä riippumatta.
Elämäntapamuutosten jääminen osaksi omaa arkea on uskomatonta kaltaiselleni, jonka kokeilut yleensä ovat loppuneet lyhyeen kuin kananlento alkuinnostuksen jälkeen. Nyt jaksan nähdä vaivaa, että syön terveellistä ruokaa, mutta helppojen ohjeiden avulla ei tarvitse viettää puolta päivää keittiössä.
Olen kiitollinen että rohkaistuin mukaan. Kaie on valmentajana helposti lähestyttävä ja lempeästi ohjaava. Iso suositus.
” -Nainen 59v

Ihana valmennus, jossa tehtiin pieniä, mutta merkittäviä tekoja, jotka johtivat suureen muutokseen omassa olossa, mielessä ja arjessa. Kaien ammattitaitoisessa, aidosti välittävässä ja lempeässä ohjauksessa oli hyvä olla ja kasvaa, vaikka tämä olikin vasta alkua omalla uudella polullani. Kiitos Kaie! – Nainen 40v

Yksilövalmennuksesta:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.”
– asiakkaani palaute vasta 6 valmennusviikon jälkeen

“Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua. Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa!”
asiakkaani palaute 4 valmennusviikon jälkeen

-Ja just näin säkin voit olla elämäsi tärkein henkilö ja nauttia elämästäsi NYT!
Minulle se suurin onnistuminen on nähdä yhä useamman naisen irtautuvan vanhoista
toimintamalleistaan ja puhkeamaan kukkaan sekä elämään merkityksellisempää elämää.

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Jos siis sinäkin haluat ylittää sen mahdottomalta tuntuvan kuilun, mikä vielä on sinun ja unelmasi välissä nopeammin, välttää katkeroituminen siitä jatkuvasta “puoli tyhjästä olostasi” ja säästää jaksamistasi, aikaasi ja rahaasi – niin ole yhteydessä  – jutellaan lisää.

Health Coaching

Robin Sharma on sanonut, että kun haluat tehdä muutoksesta pysyvän tavan, älä aloita sitä yksin.

Sinäkin voit kokea olosi elinvoimaiseksi ja huomata kuinka energiaa riittää koko päiväksi, pystyt nauttimaan itsellesi merkityksellisistä asioista ja kokemaan ihanan levollisen olon kehossa sekä mielessäsi. Autan sinua pysyvästi onnistumaan.

Kyse ei ole siitä, mitä sä tiedät, vaan kuinka viet tiedon käytäntöön.

Varaa ilmainen 60min ”Portti elinvoimaiseen minuuteen?” -sessio kanssani TÄSTÄ – näin pääset riskittömästi kokeilemaan työskentelyä kanssani. Tämän jälkeen tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Mitä Health Coacing on?

Health Coaching on yksilökohtainen muutosvalmennus sinulle, joka haluat onnistua saamaan PYSYVIÄ muutoksia. Kenties haaveilet elämäntapamuutoksesta tai kaipaat energisempaa oloa, rauhaa itsesi ja riittävyyden kesken, haluat rennon (juuri itsellesi sopivan) tavan syödä tai toivot selkeyttä omaan tilanteeseen.

Pitkäaikaiset pysyvät muutokset ovatkin avain tasapainoon ja hyvään oloon.

Sinun elämäntilanteesta ja tarpeista riippuu, mikä hyvinvointiisi vaikuttava osa-alue on valmennuksessa tarkastelussa ja mihin toivot muutosta parempaan. Valmennusprosessi auttaa purkamaan vanhoja haitallisia käyttäytymismalleja ja tekee tilaa uudelle hyvinvoivalle tavalle elää.

Health Coaching ei ole terapiaa, ravintoneuvontaa tai pelkkä treeniohjelmia. Tämä ei ole itsesi survomista jonkun toisen asettamiin seuraaviin muotteihin.

Kaikki vastaukset ovat jo sinussa. Kuule ne ja luota niihin.

Coaching prosessi auttaa sinua katsomaan pintaa syvemmälle ja toteuttamaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen muutoksen ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet.

Tämä on aina yksilöllinen prosessi, joka pohjautuu sinulle merkityksellisiin kohtiin elämässä. Polku toivottuun räätälöidään yhdessä kanssasi.

Valmennus on loppuelämän arvoinen investointi omaan itseensä. Mitä kaikkea voit vielä elämässäsi tehdä, kokea ja tuntea – kunhan ensin voit itse hyvin? Mitä mahdollisuuksia elinvoimainen elämä tuo sinulle tullessaan?

Minä Health Coachina

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvän elämäntapamuutoksen rinnallakulkija ja autan sinua löytämään kestäviä tapoja elää elinvoimaista elämää.

Uskon siihen, että maailmasta tulee parempi paikka kaikille, kun jokainen meistä yksilönä on elinvoimainen, iloinen energinen ja onnellinen.

Health coachina autan sinua vahvistamaan positiivista minäkuvaasi, sallimaan itsellesi kaiken hyvän, kirkastamaan tavoitteesi, kehittymään omalla matkallasi ja löytämään täydemmän elämäsi.

Oma matkani entisestä suorittajasta valoisaksi ja hehkuvaksi naiseksi on kulkenut burnoutin ja sairastumisen kautta. Sinun ei tarvitse sairastua ennen kuin voit puhjeta täyteen kukoistukseen. Just nyt, juuri tänään on oikea aika voida hyvin. (Ei sitten kun).

Elinvoimainen elämä on mahdollista yhtälailla sinulle kuten kenelle tahansa toiselle. Sinä olet elämäsi tärkein henkilö. Sinä saat, voit ja osaat tehdä itsesi kannalta hyviä valintoja. Mitä asiakkaani sanovat:

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.” – Paulariina

“Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua. Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa! – Anne

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.” – Laura

”Kaie on lämmin, kannustava ja välittävä coach. Hänelle on turvallista avautua haastellisistakin asioista.” – Heini

Haku valmennukseen tapahtuu aina konsultaation kautta. Hae mukaan varaamalla ilmainen 60min ”Portti elinvoimaiseen minuuteen?” -sessio kanssani TÄSTÄ. Näin tiedät, olenko juuri minä oikea coach sinulle ja myös minä tiedän, oletko oikea valmennettava minulle.

Lempeämpi rentoutuspolkusi -verkkokurssi

Aloita matkasi kohti stressittömämpää, rennompaa ja kiireettömämpää elämää koulutetun rentoutusohjaajan Kaie Hakosen oppien avulla – toimiviksi testatuin menetelmin…

Sinulle, jos olet stressaantunut ja kaipaat lempeitä palauttavia taukoja rennomman ja lempeämmän arjen luomiseksi.

Varmista itsellesi rennompi arki ja herää uuteen loistoon

Tiedän omasta kokemuksesta, kuinka vakava uupumus ja keskivaikea masennus voivat sairastuttaa myös fyysisesti. Aloin parantua vasta tajuttuani, että minun tarvitsee itse tehdä itseni kannalta hyviä valintoja. 

Joka kerta kun juttelen jonkun kanssa, joka kertoo haasteesta jaksaa tai seuraan samoja keskusteluja somessa, sydämeni puristuu kasaan ja oma uupumus ja sairastelu muistuu mieleen. Joka kerta minun tekisi mieli auttaa niitä liiallisen stressin, väsymyksen ja kiireen kanssa painijoita. Joka kerta.

Kun aloin opettelemaan lepäämään ja päästämään irti suorittamisesta, oloni alkoi muuttua energisemmäksi, iloisemmaksi ja aidommaksi itsekseni. Elämä alkoi tuntua elämältä..

Vaikka lopettaisit lukemisen tähän kohtaan, vastaa itsellesi rehellisesti…

Miten SINÄ VOIT?

Syötkö hyvin, nukutko hyvin, palaudutko riittävästi, ovatko stressitasosi hallinnassa?

Mikäli vastasit kyllä, ole ylpeä ja kiitollinen, että olet tehnyt itsesi kannalta hyviä valintoja. Jos vastasit ei, kysy itseltäsi seuraava kysymys. 

Kuinka huonosti Sinun pitäisi voida, jotta alat tekemään asialle mitään?

Jos et nyt, niin milloin?

Sinun ei tarvitse sairastua niin pahasti kuin minä, jotta voisit pitää itsestäsi huolta. Voit aloittaa matkan kohti stressittömämpään ja kiireettömämpään elämää JO NYT.

Olen paketoinut kaikki parhaat ja toimivimmat palautumiskeinoni lempeän ja kevyen verkkokurssin muotoon. Loin ihanat sisällöt, joita olisin itse 5-6v sitten tarvinnut. Olen saanut paljon kiitosta ja mielettömiä palautteita siitä, kuinka nämä oikeasti toimivat…

Tämä on ehdottomasti Sinulle…

 • jos kaipaat rentoutumista ja parempaa palautumista
 • jos olosi on väsynyt ja uupunut
 • jos olet kiireinen ja stressaantunut
 • jos elät ruuhkavuosia
 • jos elät minuutti aikataulutetussa oravanpyörässä yhdestä palaverista toiseen siirtyen
 • Ja erityisesti Sinulle, jolla ei missään nimessä ole aikaa tällaisiin

Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0

Lahja kehollesi ja mielellesi parempaan palautumiseen

Olen tehnyt pysähtymisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Tältä kurssilta et tule löytämään pitkiä videoluentoja tai loputtomalta tuntuvia kirjalistoja…

Kurssi koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista hengitysharjoituksista, joita on helppo integroida omaan arkeesi. Lisäksi opetan sinulle kehon palauttavista restoratiivisistä asennoista, jolloin keho alkaa rentouttaa itse itseään. 

Olemme niin vahva keho-mieli kokonaisuus, että kun keho alkaa fyysisesti rentoutua, myös mieli alkaa rentoutua. Lisäksi kurssilla on lempeitä ohjattuja äänitteitä, jotka auttavat sinua päästämään irti ja laskeutumaan rentouden tilaan. 

Tällä kurssilla tulet oppimaan konkreettisia, yksinkertaisia, helppoja ja toimivia harjoitteita pitkien videoluentojen tai sekavien kirjallisuuslistojen sijaan.

Bonuksena olen lisännyt kurssille eri tyylistä rentoutusmusiikkia sekä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Rentoutusohjaajasi on…

Kaie Hakonen – kuka hän on?

 • Int Health Coach ®
 • HLF® Rentoutus ja meditaatioohjaaja
 • Mehustuksen ja smoothien SM voittaja 2018, hopeamitalisti 2019
 • Tietokirjailija
 • Äiti, vaimo, ystävä ja upea nainen

“Kun minä pystyin kasvamaan loppuun uupuneesta ja masentuneesta ihmisvarjosta valoisaksi naiseksi, sinäkin pystyt!”

Mitä muut sanovat Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0 kurssista?

”Tänään tuntui koko päivän, että käyn kierroksilla töissä, on lomatuurausta ja kauhea kiire. Kotiin päästyäni olo oli kipeäksi tulemisen tuntuinen ja hermostunut. Kuuntelin sängyssä pitkälläni sen rentouden porttisi äänitteen. Ja se toimi!! Oloni parani ja virkeytyi! Tunnin päästä lähdin jo lenkille kun olo oli normaali eikä kipeäksi tulemisesta tietoakaan.” -Henna

”Mielestäni kurssi oli todella hyvä ja monipuolinen paketti erilaisia rentoutusharjoituksia ja -keinoja. Kiva kun oli sekä rentouttavia asentoja, monipuolisesti erilaisia rentoutusäänitteitä että kirjallisessa muodossa olevia hengitysharjoitteita, sekä rentouttavaa musiikkia johon voi palata kurssin jälkeenkin. Uskon että näistä löytyy jokaiselle hyviä rentoutumiskeinoja. Sinulla on todella lempeä ja rauhoittava ääni, ja useammassa äänitteessä oli rentoutuksen lisäksi myös voimauttavia tai energisoivia elementtejä. Kiitos siis vielä kovasti ihanasta kurssista.” -Suvi

Rennompi elämä on rennompi elämä.

Jos haluat varmistaa itsellesi rennomman arjen – sinun on tehtävä päätös NYT.

Juuri tänään on oikea aika voida hyvin. Ei eilen, ei huomenna, ei sit kun – vain nyt heti!

Paina alla olevaa nappia ja astu lempeämmälle rentoutumispolullesi. 

Nähdään kurssilla! 

Kaie Hakonen, rentoutusohjaaja

*Päivitetty 5/2023 – Koska olen valmentajana huomannut, että juuri tällä hetkellä meillä kaikilla palautumisen, stressinhallinnan ja pysähtymisen tarve on suurempi kuin koskaan ja toivon, että mahdollisimman moni löytää siihen apua, kurssin hintaa on alennettu toistaiseksi. Missioni on auttaa sinua löytämään helppoja yksinkertaisia konkreettisia toimivia keinoja (joita on helppoa ottaa mukaan omaan arkeesi) omaan tasapainoiseen hyvään oloon. Vaikka tämä kurssi on palvellut onnistuneesti jo useita useita kurssilaisia 99,90e hintaan, pääset nyt osallistumaan kurssille huomattavasti edullisemmin, vain 57e panostuksella. Hinta voimassa toistaiseksi ja kaikki sisältö pysynyt ennallaan.