Minun tarinani

Kiitos, kun kiinnostuit tarinastani. Luettuasi tämän tiedät, olenko minä juuri oikea henkilö auttamaan sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Olen Kaie Hakonen

  • Int Health Coach ®
  • HLF® Rentoutus ja meditaatioohjaaja
  • Mehustuksen ja smoothien SM voittaja 2018, hopeamitalisti 2019
  • Tietokirjailija
  • Äiti, vaimo, ystävä ja upea nainen

Kun minä pystyin kasvamaan loppuun uupuneesta ja masentuneesta ihmisvarjosta valoisaksi naiseksi, sinäkin pystyt!

Uskon siihen, että maailmasta tulee parempi paikka kaikille, kun jokainen meistä yksilönä on elinvoimainen, iloinen energinen ja onnellinen.

Oma tarinani pysäytti minut burnoutin ja masennuksen kautta huomaaman ja ymmärtämään kuinka suuri vaikutus ravinnolla ja ajatuksilla on kehon ja mielen hyvinvoinnille.

Aloitin askel kerrallaan. Entinen suorittajaminä oli uuvuttanut itseni niin loppuun, että oksensin väsymyksestä, itkin kippurassa lattialla kipuja, näköni sumeni enkä pystynyt näkemään lapseni kasvoja kunnolla. Tie jatkuvasta painonpudotus-jojottelijasta kehoani kuuntelevaksi intuitiiviseksi syöjäksi on kulkenut monien mutkien kautta.

Nykyään ruoka on minulle arvovalinta, itsestään selvä elämäntapa, osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pelkkä ravinto ei kuitenkaan riittänyt palauttamaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, kaikille elämän osa-alueille. Opettelin laskemaan stressikierroksia ja palautumaan paremmin, jotta kuulisin selkeämmin, mitä kehoni kaipaa just nyt.

Tutustuin omaan tarinaani pitkän terapian aikana ja huomasin sen olevan vahvuuteni jalkojeni alla. Kantamassa turvallisesti ja vakaasti eteenpäin.

Opettelin valitsemaan ajatuksiani ja valjastaman mielen voimani puolelleni. Opettelin hyväksymään ja rakastamaan itseäni.

Haluan olla kuin lämmin valo, joka auttaa myös sinua löytämään polun omaan hyvinvoivaan elämäntapaan.

Vahvuuksiani ovat luovuus, innostuminen ja innostavuus. Pystyn hyvin visualisoimaan ja hahmottamaan kokonaisuuksia jo etukäteen.

Teen ruoanlaitosta hauskaa ja annoksista kauniita. Arvostan yksinkertaisia raaka-aineita ilman monimutkaiselta kuulostavia säilöntä- ja lisäaineita.

Olen myös vaimo ja kahden ihanan lapsen äiti. Omien lasten erityisruokavaliot ovat johdattaneet minua etsimään uusia (ja parempia) vaihtoehtoja ruokapöydällemme. Ja vaihtoehtoja on!

Kun opettelet tekemään värikästä, puhdasta aitoa ruokaa, et edes haluaa enää syödä huonompaa. Perheeni on paras tukijoukkoni ja lahjomattomin maistelutiimi, joka testaa luovuuttani ja reseptejäni päivittäin.

Luonnolla on elämässäni suuri merkitys muutenkin kuin marjojeni muodossa iltapuurollani. Metsästä on tullut minulle tärkeä rentoutumis- ja palautumispaikka. Tykkään istua kivellä tai laiturinnokassa, kuunnella hiljaisuutta ja hengittää.

”Kaie on hämmästyttävän aikaansaava ja idearikas ruokataituri, jolla on aito, suoraan sydämestä kumpuava tahto luoda ruoan avulla hyvää oloa ympärilleen. Hän osaa huomioida resepteissään kaiken sen, mikä on ruoassa tärkeää: maun, tuoksut, terveellisyyden, rakenteen ja kauneuden. Kaie suhtautuu ruokaan intohimoisella, mutta kuitenkin sopivan leikkisällä uteliaisuudella ja on ihailtavan valmis jakamaan laajaa osaamistaan myös muiden käyttöön. Kaikkea tätä on ystävänä ilo seurata vierestä – ja onneksi aina joskus myös yhteisen kattauksen ääreltä.” – Ystäväni Johanna

Olen useasti vaikuttunut verkostojen käsittämättömän upeasta voimasta. ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja ideoihin. Jos hyvinvoiva elämäntapa ovat sinunkin intohimosi, ota ihmeessä yhteyttä. Jutellaan ja katsotaan, miten voimme auttaa toisiamme.

Toiveeni ja tavoitteeni on, että saat arvokkaita kokemuksia omalle hyvinvointi matkallesi ja vahvistat luottamusta omaan itseesi.

Olet kaiken hyvän arvoinen, anna siis itsellesi lupa voida hyvin.

Rakkaudella

Kaie ♥