Tuntuuko siltä, että arkea ei meinaa saada järjestykseen, on jatkuvasti kiire ja syke korkealla? Ahdistaako loppuvuoden hulinat?

Rentoutusohjaaja Kaie Hakonen: ”Näin luot stressittömämmän, rennomman, ja kiireettömämmän arjen sekä elämän.”❤️

Tiedän omasta kokemuksesta, kuinka vakava uupumus ja keskivaikea masennus voivat sairastuttaa myös fyysisesti. Aloin parantua vasta tajuttuani, että minun tarvitsee itse tehdä itseni kannalta hyviä valintoja. 

Joka kerta kun juttelen jonkun kanssa, joka kertoo haasteesta jaksaa tai seuraan samoja keskusteluja somessa, sydämeni puristuu kasaan ja oma uupumus ja sairastelu muistuu mieleen. Joka kerta minun tekisi mieli auttaa niitä liiallisen stressin, väsymyksen ja kiireen kanssa painijoita. Joka kerta.

Kun aloin opettelemaan lepäämään ja päästämään irti suorittamisesta, oloni alkoi muuttua energisemmäksi, iloisemmaksi ja aidommaksi itsekseni. Elämä alkoi tuntua elämältä..

Tunnistatko itsesi näistä kiireiseiseen ja stressaavaan arkeen liittyvistä asioista?

– kaipaat rentoutumista ja parempaa palautumista
– olosi on väsynyt ja uupunut
– olet kiireinen ja stressaantunut
– elät ruuhkavuosia
– elät minuutti aikataulutetussa oravanpyörässä yhdestä palaverista toiseen siirtyen

Vaikka lopettaisit lukemisen tähän kohtaan, vastaa itsellesi rehellisesti…

Miten Sinä voit?

Syötkö hyvin, nukutko hyvin, palaudutko riittävästi, ovatko stressitasosi hallinnassa?

Jos vastasit johonkin ei, kysy itseltäsi seuraava kysymys. 

Kuinka huonosti Sinun pitäisi voida, jotta alat tekemään asialle mitään?

Koin itse masennuksen ja burnoutin vuonna 2015. Sinun ei tarvitse sairastua niin pahasti kuin minä, jotta voisit pitää itsestäsi huolta.

Olen paketoinut kaikki parhaat ja toimivimmat palautumiskeinoni, joita olisin itse 5-6v sitten tarvinnut. Olen saanut paljon kiitosta ja mielettömiä palautteita siitä, kuinka nämä oikeasti toimivat…

Niiden avulla voit tehdä muutoksen ja aloittaa vaivattomasti matkasi kohti stressittömämpään ja kiireettömämpään elämää jo tänään.

Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0

Lahja kehollesi ja mielellesi parempaan palautumiseen.

Olen tehnyt pysähtymisen sinulle helpoksi. Tältä kurssilta et tule löytämään pitkiä videoluentoja tai loputtomalta tuntuvia kirjalistoja…

Kurssi koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista hengitysharjoituksista, joita on helppo integroida omaan arkeesi. Lisäksi opetan sinulle kehon palauttavista restoratiivisistä asennoista, jolloin keho alkaa rentouttaa itse itseään. 

Olemme niin vahva keho-mieli kokonaisuus, että kun keho alkaa fyysisesti rentoutua, myös mieli alkaa rentoutua. Lisäksi kurssilla on lempeitä ohjattuja äänitteitä, jotka auttavat sinua päästämään irti ja laskeutumaan rentouden tilaan. 

Tällä kurssilla tulet oppimaan konkreettisia, yksinkertaisia, helppoja ja toimivia harjoitteita pitkien videoluentojen tai sekavien kirjallisuuslistojen sijaan.

Voit liittyä mukaan lemmeämmälle rentoutumispolulle hintaan VAIN 79€. Pysyvästi edullisemmin, jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää nämä vinkit ja tuntea ihanaa rauhaa.

Bonus: olen lisännyt kurssille eri tyylistä rentoutusmusiikkia sekä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tapaa oppaasi Kaie Hakonen – kuka hän on?

  • Int Health Coach ®
  • HLF® Rentoutus ja meditaatioohjaaja
  • Mehustuksen ja smoothien SM voittaja 2018, hopeamitalisti 2019
  • Tietokirjailija
  • Äiti, vaimo, ystävä ja upea nainen

“Kun minä pystyin kasvamaan loppuun uupuneesta ja masentuneesta ihmisvarjosta valoisaksi naiseksi, sinäkin pystyt!”

Uskomattomia asiakkaiden kommentteja kursista:

”Tänään tuntui koko päivän, että käyn kierroksilla töissä, on lomatuurausta ja kauhea kiire. Kotiin päästyäni olo oli kipeäksi tulemisen tuntuinen ja hermostunut. Kuuntelin sängyssä pitkälläni sen rentouden porttisi äänitteen. Ja se toimi!! Oloni parani ja virkeytyi! Tunnin päästä lähdin jo lenkille kun olo oli normaali eikä kipeäksi tulemisesta tietoakaan.” -Henna

”Mielestäni kurssi oli todella hyvä ja monipuolinen paketti erilaisia rentoutusharjoituksia ja -keinoja. Kiva kun oli sekä rentouttavia asentoja, monipuolisesti erilaisia rentoutusäänitteitä että kirjallisessa muodossa olevia hengitysharjoitteita, sekä rentouttavaa musiikkia johon voi palata kurssin jälkeenkin. Uskon että näistä löytyy jokaiselle hyviä rentoutumiskeinoja. Sinulla on todella lempeä ja rauhoittava ääni, ja useammassa äänitteessä oli rentoutuksen lisäksi myös voimauttavia tai energisoivia elementtejä. Kiitos siis vielä kovasti ihanasta kurssista.” -Suvi

Rennompi elämä on rennompi elämä.

Jos haluat varmistaa itsellesi rennomman arjen – sinun on tehtävä päätös NYT.

Juuri tänään on oikea aika voida hyvin. Ei eilen, ei huomenna, ei sit kun – vain nyt heti!

Voit liittyä mukaan lemmeämmälle rentoutumispolulle hintaan VAIN 79€. Pysyvästi edullisemmin, jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää nämä vinkit ja tuntea ihanaa rauhaa.

Paina alla olevaa nappia ja tule mukaan. 

Nähdään kurssilla! 

Kaie Hakonen, rentoutusohjaajasi

PS. Nämä ihanat yksinkertaiset pienet askelet auttavat niin selkeästi parempaan oloon, että annan kurssille 14 pvä 100% tyytyväisyystakuun.