Mitä syödä kuukautiskierron eri vaiheissa? 

Tämä lempeä detox-kurssi avaa sinulle polun ihanan energiseen ja naiselliseen oloon!

Jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä

Jos joku väittää, että ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä, uskallan olla eri mieltä. Kun tunnet itsesi itsevarmaksi, sinulla on paljon enemmän rohkeutta toteuttaa omia unelmia. On ihanaa hymyillä itselle ja tuntea olo mukavaksi itsensä kanssa.

Sitäkin tärkeämpi on, miltä sinusta omassa kehossa tuntuu ja kuinka paljon energiaa sinulla on päivittäin käytössä itseäsi tärkeitä asioita varten. Riittääkö sulla kaistaa työpäivän jälkeen leikkiä lasten kanssa, tavata ystäviä tai harrastaa?

Haluat tai et nainen, sun keho toimii syklillisesti ja siksi kaipaa kuukauden eri viikkoina myös erilaista huomiota ja ruokaa. Kehosi on aina sun puolella, kunhan annat sille oikeat rakennuspalikat sun elinvoimaiseen ja kukoistavaan oloon.

Ravinnolla on valtavan iso merkitys sun hyvinvointiin ja kokemasi elämän laatuun. Nämä keinot todella toimii, kunhan otat ne käyttöön!

Opin sen kuuluisan kantapään kautta ja sen jälkeen kouluttauduin alan ammattilaiseksi

2016 paloin täysin loppuun ja sen jälkeen sairastuin myös fyysisesti. Päätin, että mun lapset ansaitsevat äidin ja teen kaikkeni, että mä parannun. Ravinnosta tuli silloin mun pelastusrengas. Satuin lukemaan tarinan pikkutytöstä, joka parani vakavasta sairaudesta vihermehujen avulla ja päätin kokeilla. Sitä mukaan, kuin sain lisää voimavaroja, luin koko ajan enemmän ja enemmän tietoa ravinnon vaikutuksesta ja aloin kokeilemaan, mikä sopii minulle. Veriarvot alkoivat parantua, ruoka alkoi taas imeytyä paremmin ja minulla riitti enemmän kaistaa mun perheelle, harrastuksille ja itselleni.

Mehuista ja smoothiesta tuli minulle niin iso osa mun arkea, että 2018 vuonna voitin Smoothien ja Mehustuksen Suomenmestaruuden. 2020 syksyllä minun ja Karita Aaltosen yhteinen menestyskirja Valoa Lautasella ilmestyi. Sen lisäksi olen kirjoittanut kolme muuta tietokirjaa, jotta sinä ja muutkin naiset löytäisivät kukoistuksen ja hyvän olon itsestä.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa täydellistä ruokavaliota, joka sopisi kaikille. Mutta sinullakin on mahdollisuus löytää itsellesi sopiva tapa syödä, niin, että olosi on kevyt ja energiaa riittää sinulle tärkeisiin asioihin.

Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox auttaa sinua kukoistamaan

Saat selkeät ohjeet 5 viikolle resepti-esimerkkeineen, mitä syödä minäkin viikkona. Kun seuraat omaa syklistä naiseutta ,nauttimalla samalla hyvää ruokaa, huomaat 5 viikossa kuinka käyttöösi vapautuu valtavasti energiaa. Heräät aamuisin virkeänä ja huomaat, kuinka sinulla riittää virtaa koko päiväksi. Kun jaksat työpäivän jälkeen antaa huomiotasi myös sun perheelle, iloita harrastuksista ja ystävistä, tämä tulee merkittävästi vaikuttamaan elämäsi laatuun.

Parasta on se, että saat käyttöön paljon helppoja, herkullisia ja inspiroivia reseptejä joka viikolle, joiden pohjalta sinun on mukavaa tehdä kauppalistaa, ilman, että joutuisit jatkuvasti stressaamaan, mitä ihmettä sitä tekisi ruuaksi. Nämä ruuat ovat tavallisia arkiruokia, joita koko perhe voi syödä. Opit huomaamatta lisäämään kasviksia, marjoja ja hedelmiä sun päivittäisiin valintoihin ja kerrankin voit toteuttaa muutoksen, ilman että se tuntuisi kauhealta pinnistämiseltä.

5 viikon jälkeen..

 • olosi on ihanan kevyt ja energinen
 • turvotus ja ”pöhötys” on laskenut, varsikin kasvoista ja vatsan alueelta
 • mielialasi on kohonnut
 • tunnet itsesi naisellisemmaksi ja kauniimmaksi
 • PMS oireet ovat vähentyneet
 • kuukautisesi ovat säännöllisemmät ja kivuttomammat
 • sinulla on hyvä olla kehossasi
 • unen laatu paranee
 • ihosi väri tasoittuu ja kasvot alkavat hehkua hyvinvoivana
 • itseluottamus ja itsevarmuus kasvavat koska näytät hyvältä ja sinusta tuntuu hyvältä
 • bonuksena saatat tiputtaa muutaman kilon painoa, ei varmaan haittaa, eihän? 🙂

Ehkä mietit, että olet jo kokeillut kaiken, toimiiko nämä opit sulle..

Jo tuhannet naiset ovat saaneet kirjoistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä. Monien asiakkaiden huikeat tulokset kertovat puolestaan. Mm. näin asiakkaani ovat sanoneet: 

”Kaie on lempeä ja lämmin coach, jolla on rautainen asiantuntemus erityisesti ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Kaie on auttanut minua näkemään aina tilanteen valoisan puolen, riippumatta siitä kuinka asiat juuri nyt on. Coaching tapaamisten jälkeen olo on aina ollut kevyempi kuin tapaamiseen tullessa. Aina on toivoa.”

”Olen niiiiin tyytyväinen matkaan, ja siihen, että kerrankin olen saanut jotain aikaiseksi, ja paljon! Todellakin, ihan törkeen suuri muutos on tapahtunut, eniten omassa ajattelutavassa. Olin niin huonossa kunnossa, että ajattelin silloin, että tämä on viimeinen mahdollisuus omaan paremminvointiin. Olin tosi väsynyt, ja aika skeptinen olin alkuun. Mutta enpä olisi uskonut, millainen matka on tulossa. Suosittelen! Ja matka jatkuu, eikä todellakaan jää tähän.”

”Mun mielestä on ihan huikeeta ja tuntuu tosi hyvältä vieläkin, että sun intuitio sanoi, että tähän keissiin kannattaa tarttua 
Mä sain neljästä koutsauskerrasta huimia tuloksia aiheisiin joiden kanssa olen kipuillut vuosia! Mun elämässä muuttui monta asiaa juuri niin kuin olin halunnut. Mä sain aikaan asioita! Mulla on kokemusta monista koutseista, niin yksityiselämässä kuin bisneksessä ja olen varma etten olisi päässyt näin huikeisiin tuloksiin safkajutuissa ja elinvoiman ja elämänenergian lisäämisessä kenenkään toisen koutsin kanssa. Sun läsnäolo ja energia on jotain niin eteenpäin vievää ettei sitä voi selittää, se pitää itse kokea. Suosittelen lämpimästi tarttumaan tilaisuuteen työskennellä Kaien kanssa!”

”Ihmettelen sitä energisyyden määrää! Olen ollut niin pitkään ikään kuin jossain koomassa, mutta nyt ei väsytäkään yhtään ja jaksan tehdä vaikka mitään. Olen käynyt aamuisin koiran kanssa lenkillä sen sijaan että vain torkuttelisin sängyssä ja sitten viime tipassa kiirehtisin töihin. On paljon helpompaa kävelläkin kun vaikka kuukausi sitten. Olen ottanut jopa muutamia juoksuaskelia, mitä en ole tehnyt koskaan ennen.”

Jos vielä mietit, onko tämä sinua varten..

..tee tämä lyhyt harjoitus. Lue ensin ohje ja sen jälkeen sulje silmät. Tuo huomiosi hengitykseen. Hengitä rauhallisia hengityksiä nenän kautta sisään ja nenän kautta ulos. Huomaa, kuinka jokainen hengitys rentouttaa ja rauhoittaa sinua. Tunne se levollinen olo sun kehossasi. Ota vielä yksi syvä sisäänhengitys nenän kautta aivan alavatsaan asti ja pidätä hetkeksi, hengitä hidasti ulos. Anna hengityksen tasoittua.. ja näe itsesi seisomassa sun edessä elinvoimaisena, energisenä, hehkuvana ja itsevarmana. Katso kenen muitten elämään tämä vaikuttaa? Mitä kaikkea sinulle onkin nyt yhtäkkiä elämässä mahdollista? Huoma hymy sun kasvoilla ja tunne se elinvoima, ilo ja virta sun kehossa. Hengitä sisään ja ulos, hymyile itsellesi ja avaa silmät. Tämä fiilis on se syy, miksi sinun kannattaa nyt ehdottomasti tarttua tähän, nainen! Koska sä olet sen arvoinen!

Kun olet kyllästynyt dieetteihin ja ruokavaliotrendeihin ja haluat löytää itsellesi sopivan tavan syödä ja tykkäät saada tuloksia OIKEAA RUOKAA syömällä ja toimivia ohjeita noudattamalla, tämä on sulle. Saat käyttöösi samat toimivaksi testatut työkalut ja reseptit, joita myös yksilövalmennuksessa olevat asiakkaani käyttävät. Verkkokurssi on yksilövalmennusta reilut kymmenen kerta edullisempi tapa saada huikeita tuloksia. Muista, että parhaatkin työkalut toimivat vain silloin kun otat ne käyttöön..

..Jos tämä on vain yksi seuraavista ostamastasi verkkokursseista, johon unohdat kirjautua (puhumattakaan sen toteuttamisesta), sinun ei kannata liittyä kurssille.

Jos sen sijaan aiot viedä nämä toimivaksi testatut vinkit käytäntöön, jotta olostasi voi tulla energisempi, kevyempi, naisellisempi ja kauniimpi, tämä ”Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox” kurssi on ehdottomasti sinua varten.

Voi olla, että sinulla onkin jo paljon tietoa siitä, mitä sinun kannattaisi syödä, mutta jostain syystä et ole saanut vietyä sitä käytäntöön?..

Nyt on hyvä mahdollisuus tarttua tähän ja hyödyntää selkeät ohjeet ja monipuoliset reseptit ja huomata ero olossasi.

Jos ei nyt, niin milloin sitten?

Jos jatkat nykyistä tapaa toimia, millainen sun olo on puolen vuoden päästä? Entä vuoden päästä? Jos olosi on jatkuvasti (vähän) väsynyt  ja vyötäröltä (sekä nutturaa) kiristää, mitä kaikkea ihanaa sulta jää elämässä kokematta? Kenen kaikkien muiden elämään tämä vaikuttaa? Kuinka huonosti olet valmis voimaan ennen kuin teet asialle jotain?

Syö itsesi hehkuvaksi – lempeä detox verkkokurssi on matalan kynnyksen vaihtoehto alkaa tekemään itsesi kannalta parempia valintoja, kuuntelemaan sun kehoa ja olemaan vihdoin itsesi puolella.

Kurssin koko materiaali on sulla käytössä 90 päivän ajan. Tämä on tarpeeksi pitkä aika, jotta ehdit hyvin kokeilla kaikki ohjeet ja palata omiin suosikkeihin. 3 kk aikaraja antaa sulle myös ikään kuin lempeän potkun pyllylle oikeasti viedä nämä asiat käytäntöön, koska jos et tee näitä asioita kolmen kuukauden aikana, tuskin teet sen jälkeenkään vai mitä?

Ja mehän molemmat haluamme, että sinä saat haluamasi tuloksia, joten siksi on tärkeä, että otat tämän sisällön heti käyttöön.

Hinta

Saat selkeät ohjeet ja herkulliset reseptit 5 viikolle hintaan 179e, sisältäen pääsyn kurssille 90 päivän ajaksi.

Joten oletko valmis?

Kun haluat kokea olosi energisemmäksi, itsevarmaksi ja hehkuvan kauniiksi (ilman mitään päivittäistä treenaamista) ainoastaan syömällä oikeaa herkullista ruokaa, tämä 5 viikon oikoportti kukoistavaan ja hyvään oloon on ehdottomasti sinua varten.

Ja koska vain otettu askel vie sinua kohti onnistumisia, kehotankin sinua klikkaamaan alla olevaa linkkiä ja tarttumaan tähän helppoon ja yksinkertaiseen mahdollisuuteen.