VALOVOIMAINEN NAINEN 12-viikkoinen tehokas premiumvalmennus

Sinustako rento, iloinen, itsevarma ja valovoimainen nainen?

Tiivistelmä – mikä ja kenelle?

Jos olet jatkuvaan työstressiin, suorittamiseen ja tyhjään oloon kyllästynyt naista, joka haluaa  palauttaa elinvoiman ja nousta aitoon kukoistukseen seuraavien 12 viikon aikana, tämä valmennus on sinulle.

Olet etsimäni henkilö, jos haluat kokea lisää hallinnan tunnetta omasta elämästä, tuntea enemmän iloa tavallisen arjen keskellä ja olla paremmin läsnä itsellesi ja rakkaillesi.

Tämä on tarkoitettu sinulle, jolla on periaatteessa kaikki hyvin, olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo.  

Sinusta tuntuu, että jotain puuttuu, mutta et tiedä mikä se jokin on..

Työ ja sen tekeminen hallitsee vahvasti elämää ja koet, että sulla ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi.

Olet oikea henkilö VALOIVOIMAINEN NAINEN ohjelmaan, kun olet sitkutellut tarpeeksi ja huomaat, että päivät kuluu ja ikää tulee lisää.. Etkä halua antaa elämän valua hukkaan vaan sen sijaan haluat ELÄÄ sun elämää niin, että se tuntuu omannäköiseltä ja merkitykselliseltä.

Haluat löytää tasapainon työn, kodin, perheen ja itsesi välille, kokea enemmän riittävyyden tunnetta ja löytää rohkeutta olla se aito iloinen versio itsestäsi, joka oikeasti ansaitset olla.

Tunnet sisälläsi, että NYT on sinun vuorosi loistaa, eikä enää sitten kun. Jos SINÄ haluat ylittää kuilun itsesi ja unelmasi välissä nopeammin, aikaa, rahaa ja jaksamistasi säästäen, klikkaa tästä ja varaa heti maksuton alkukartoituspuhelu.

Voiko olla mahdollista kokea enemmän riittävyyden tunnetta, iloa ja rentoutta ilman, että arjen perus palikat pitäisi laittaa kokonaan uusiksi?

Mitä jos kokisit 12 viikossa olosi uudelleen aidoksi iloiseksi itseksesi ja tuntisit enemmän tyytyväisyyttä ja levollisuutta omassa arjessa, hehkuisit hyvää oloa myös ulospäin ja olisit tänään enemmän läsnä sekä itsellesi että rakkaillesi ilman että arjen perus palikat pitäisi räjäyttää kokonaan uusiksi?

Mitä se tekisi sinulle, sun perheelle ja aikaansaamiselle, jos vapautuisit työstressistä, tyhjästä olosota, suorittamisesta ja marttyyrimäisyydestä ja sen sijaan eläisit enemmän omannäköistä arvojesi mukaista elämää nyt (eikä enää joskus myöhemmin), tuntisit enemmän tyytyväisyyttä, iloa ja sisäistä rauhaa, olisit paremmin läsnä ja aidosti nauttisit elämästäsi? Millaista elämäsi olisi, jos palautuisit paremmin ja sinulla olisi enemmän aikaa itsellesi tärkeille asioille?

Mitä saat valmennuksesta?

Yhdessä kanssani siirryt virran mukana puskemisesta ja liiasta stressistä elinvoimaiseksi ja itsevarmaksi naiseksi, joka kokee enemmän täyttymystä, tyytyväisyyttä ja iloa sekä näkee kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää omannäköistä arvojensa mukaista elämää.

Autan sinua nousemaan elämäsi kuningattareksi, löytämään rauhan ja ilon itsestäsi sekä nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Näin vahvistat itseluottamustasi ja rohkeutta olla juuri se aito versio itsestäsi, joka oikeasti haluat ja ansaitset olla. Saat lisää hallinnantunnetta ja huomaat enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämään. Uskallat unelmoida isommin ja luotat omaan onnistumiseen.

Autan sinua vapautumaan jatkuvasta työstressistä, tyhjästä olosta ja suorittamisesta ja sen sijaan nousemaan aitoon kukoistukseen, jotta voit löytää tasapainon työn, kodin, perheen ja itsesi välillä, nähdä kauneutta ja hyviä asioita tavallisissa arkisissa hetkissä sekä uskaltaa elää arvojesi mukaista elämää.

Kenelle suunnattu?

VALOVOIMAINEN NAINEN valmennukseeni ovat tervetulleita ne naiset, ketkä ovat “sitkutelleet” tarpeeksi ja tuntevat, että tämä saa NYT riittää. Otan valmennukseen ne naiset, ketkä haluavat sitoutua omaa prosessiin sekä investoida hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ja keitä koen voivani auttaa. 

Valmennus on sulle, jos..

 • sulla on periaatteessa kaikki hyvin, olet uralla ja elämässä menestynyt, mutta olet silti jatkuvasti stressaantunut ja sulla on tyhjä olo
 • tuntuu, että jotain puuttuu, mutta et tiedä mikä se jokin on
 • työ ja sen tekeminen hallitsee vahvasti elämää ja koet, että sulla ei ole aikaa tehdä asioita ihan vain huvin vuoksi ja omaksi iloksi
 • olet jo mahdollisesti muutaman vuoden ajan ollut kiinnostunut itsensäkehittämisestä ja sulla on paljon tietoa hyvinvoinnista, mutta et oikein ole saanut viety sitä käytäntöön
 • olet elänyt pitkään muiden tarpeiden kautta (joustanut töissä, huomioinut asiakkaat, hoitanut kodin ja lapset) ja koet, että nyt on sinun aika antaa myös itsellesi..
 • .. haluat olla parempi äiti ja puoliso ja marttyyrimäisen hermoilun sijaan olla aidosti läsnä sun rakkaille
 • .. huomaat, että päivät kuluu ja ikää tulee lisää.. Etkä halua antaa elämän valua hukkaan vaan sen sijaan haluat ELÄÄ sun elämää niin, että se tuntuu omannäköiseltä ja merkitykselliseltä
 • .. haluat olla se aito valoisa versio itsestäsi, joka sä oikeasti ansaitset olla
 • .. haluat kokea enemmän riittävyyden tunnetta, iloa ja merkityksellisyyttä omassa arjessa (ilman että elämän peruspalikat pitäisi räjäyttää totaalisti)
 • .. haluat voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja loistaa omaa sisäistä valoasi myös ympärille
 • .. kaipaat lisää iloa ja elämästä nauttimista
 • .. haluat lisää rohkeutta elää itselleen ja tehdä omannäköisiä valintoja
 • .. haluat vetää puoleesi juuri itsesi näköisiä ihmissuhteita 

Valmennuksen tulokset

Elämässäsi on enemmän tilaa itsellesi tärkeille asioille ja ihmisille sekä enemmän aikaa itsellesi. Olet aidommin läsnä niin itsellesi kuin perheellesi ja pystyt panostamaan ihmissuhteisiin omia tarpeitasi unohtamatta. Olosi on rento ja luottavainen. Kohonneen itsetuntemuksen johdosta osaat, pystyt ja uskallat tuntea itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja enemmän sydämestä käsin. Elämässäsi on enemmän kuplivaa iloa ja elät elämääsi niin, että se tuntuu merkitykselliseltä.

Miten toteutan valmennuksen

VALOVOIMAINEN NAINEN menetelmä on yksilöllinen prosessi, joka huomioi sinun elämäntilanteet ilman, että koko arjen paljetti olisi pakko räjäyttää uusiksi.

12-viikkoinen yksilöllinen VALOVOIMAINEN NAINEN – premiumvalmennus, missä teet itsestäsi elämäsi tärkeimmän henkilön, koostuu kolmesta vaiheesta: Hidastaminen ja irtipäästö, Rajat, vahvuudet ja mindset; Rohkeus loistaa.

Prosessi etenee näin:

 1. Nykytilanteen analysointi – mitä haluat elämässä muuttaa?
 2. Identiteettityö – missä haluat olla 3 kk (tai 6-12 kk päästä) ja kuinka voit tulla naiseksi, jolla on haluamasi asiat
 3. Tiedosta käytäntöön: Luomme sinulle yksiöllisen suunnitelman siihen, kuinka viet tiedon käytäntöön ja tulet naiseksi, joka elää unelmaelämäänsä tässä ja nyt

VALOVOIMAINEN NAINEN ohjelma on..

 • Konkreettisia helppoja ja toimivia keinoja, jotka auttavat sinua tuntemaan enemmän tyytyväisyyttä ja iloa omassa arjessa, löytämään enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi, olemaan paremmin läsnä.
 • Työkalu siihen, kuinka viet vihdoinkin kaiken hyvinvointiin liittyvän tiedon käytäntöön. (Pelkkä tieto ei riitä, vain se miten osaat hyödyntää sitä tietoa, tuo sulle toivottuja tuloksia.)

Saat käyttöösi..

 • Toimivaksi testatut työkalut, jolla vapaudut työstressistä ja tyhjästä olosta ja sen sijaan koet enemmän iloa ja sisäistä rauhaa omassa arjessa, olet paremmin läsnä ja nautit elämästä NYT eikä enää sitten joskus.
 • 12x 60 min 1:1 session kanssani, jossa kirkastetaan yhdessä sinun tavoitteita, tarkkaillaan mahdollisia esteitä ja löydetään sun seuraavat askeleet onnistumiseen. Käsitellään onnistumisenpelkoja ja luodaan uusia neurologisia polkuja ajatejja ja toimia.
 • Viestituen valmennuksen ajaksi, jotta ei tarvitse räpiköidä yksin, etkä jää enää jumiin vanhoihin kaavoihin.

Tämän ohjelman jälkeen alat arvostamaan itseäsi niin paljon, että olet valmis vastaanottamaan ja sallimaan itsellesi kaiken hyvän, mitä elämä tarjoaa. Puskemisen sijaan opit luottamaan sydämen ääneen ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun). Valmennuksessa yhdistyvät verkkovalmennus ja yksilöllinen  

Mindset-valmennuksen lisäksi saat tukea valovoimaisen naisen rooliin kasvamiseen, kuten:
stressin hallintaan, ravitsevaan värikkääseen ruokavalintaan ja itseluottamuksen kehittämiseen.

Valmennus kannustaa tuomaan sinun persoonallisia, luovia ja myös naisellisia arvojasi sekä vahvuuksiasi esille kaikissa valinnoissasi sekä huomaamaan miten juuri niiden avulla olet paremmin läsnä ja koet enemmän merkityksellisyyden tunnetta.

Miten voit hakea mukaan valmennukseen?

Haku VALOVOIMAINEN NAINEN valmennukseen on auki ja tällä hetkellä tilaa on 3 uudelle asiakkaalle. Valovoimainen Nainen -valmennukseen ei voi suoraan ostaa pääsyä ”verkkokaupanhyllyltä”, vaan haluan kuulla ensin tilanteestasi lisää. Näin varmistan, että voin varmasti auttaa juuri sinua!

Varaa siis aika ilmaiseen tutustumispuheluun alla olevasta napista!

Tai, laita viestiä sähköpostitse: kaie@kaiehakonen.fi

Mentorin esittely

Vielä 10 vuotta sitten kuljin harmaan massan mukana, kaikki oli päällepäin ikään kuin hyvin, mutta silti jotain puuttui. Oloni oli tyhjä ja sen sijaan, että olisin uskaltanut olla oma itseni tai elää omannäköistä elämää, suoritin työn lisäksi myös elämää.

Luulin, että “AITO ELÄMÄ” ja elinvoimainen olo ovat mahdollisia vain joillekin “joilla on jo kaikki”-tyypeille (mutta ei minunlaiselle tavalliselle tallaajalle). Pidin itseäni jotenkin huonompana (vaikka suoritin minkä kerkesin ja pystyin piilottamaan tämän tyhjyyden saavutuksiin ja titteleihin).

Kun 2016 olin totaali burnoutissa ja sairastuin, päätin, että parannun, elän elinvoimaista elämää ja teen jatkossa VAIN merkityksellisiä asioita. Olen pitänyt tämän lupaukseni. Tänään olen kiitollinen merkityksellisestä oman näköisestä elämästä, jossa voin tehdä juuri niitä asioita mitä haluan.

On siistiä huomata, että tänään olen itse se elinvoimainen, itsevarma ja rento nainen, joita vuosia sitten vain kadulla (salaa) ihailin ja kadehdin. Nainen, joka hehkuu hyvää oloa ja kauneutta myös ympärille ja jolla on energiaa sekä aikaa elää elämää juuri niin, että se tuntuukin elämältä. 

Tänään autan muita naisia kukoistamaan ja asettamaan heidät itsensä oman elämänsä
kuningattareksi. Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella), verkkokursseilta ja valmennuksistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Olet jo kokeillut vaikka mitä ja ehkä mietit, toimiiko nämä keinot sinulle..

Jo tuhannet naiset ovat saaneet neljästä kirjastani (mm Adlibriksen top ykköseksi noussut supersuosittu Valoa Lautasella), verkkokursseilta ja valmennuksistani inspiraatiota, valoa ja energiaa elämäänsä.

Tämän menetelmän avulla useat naiset ovat valmennuksessani onnistuneet arvostamaan itseänsä enemmän sekä puskemisen sijaan oppineet luottamaan sydämen ääneen ja nauttimaan elämästä NYT (eikä sitten kun).

Mm. näiden asiakkaiden huikeat tulokset kertovat puolestaan:

Ja tässä vielä muutamia palautteita valmennuksesta:

Kiitos kun olet opettanut minulle rauhoittumista, itsensä kanssa olemista. Kiitos vinkeistä ja keinoista, joilla voi elämäänsä vaikuttaa. Enää ei tarvitse juosta karkuun itseäni, tunteita, vaikeita asioita.” – Nainen 46v

Olen vieläkin erittäin kiitollinen siitä viime harjoituksesta. Mä pääsin johonkin sellaiseen paikkaan, jonka olin täysin unohtanut. Se paikka oli jäänyt negatiivisuuden, vaatimusten ja kiireiden jalkoihin. Mutta se on minussa edelleen. Siellä on rauha, rakkaus, hyvyys, kiireettömyys. Se josta minut on alunperin rakennettu, joka on aina olemassa ja joka on kaiken ydin. Ja tiedätkö, sä olit siellä mun kanssa. Kukaan muu ei siellä ole ollut, siksi sulla on nyt erityinen paikka mun sydämessä ja sait mun luottamuksen. Olit läsnäoleva, lempeä tarkkasilmäinen harjoituksen suhteen. Kiitos! – Nainen 55v

Olen Olen hämmentynyt saamastani suuresta tuesta, jota sain ollessani eräänlaisessa elämäni risteyskohdassa. Tiesin sydämessäni mitä tulee tehdä, mutta minulla ei ollut rohkeutta ottaa ratkaisevaa askelta. Nyt valmennuksen päättyessä olen sen tehnyt.
Valmennus sisälsi erilaisia elementtejä, jotka avarsivat näkemystäni itsestäni. Itsetuntemukseni ja arvostus itseäni kohtaan ovat kasvaneet matkan varrella. Jos haluaa olla oman elämänsä kuningatar, on syytä alkaa kohdella myös itseään rakastavasti ja kunnioittavasti.
Ryhmän tuki on ollut mahtavaa, vaikka ihan jokaiseen sessioon en pääsytkään mukaan. Kamppailemme kuitenkin samankaltaisten haasteiden kanssa iästä riippumatta.
Elämäntapamuutosten jääminen osaksi omaa arkea on uskomatonta kaltaiselleni, jonka kokeilut yleensä ovat loppuneet lyhyeen kuin kananlento alkuinnostuksen jälkeen. Nyt jaksan nähdä vaivaa, että syön terveellistä ruokaa, mutta helppojen ohjeiden avulla ei tarvitse viettää puolta päivää keittiössä.
Olen kiitollinen että rohkaistuin mukaan. Kaie on valmentajana helposti lähestyttävä ja lempeästi ohjaava. Iso suositus.
” -Nainen 59v

”Olen ylittänyt jonkun tietyn kynnyksen. Olo on levollinen ja hyvä. Mulla on nyt työkaluja päästä tasapainoon. Olen jo päässyt lähemmäksi omaa itseäni. Tunnen kehoviestit selkeämmin ja osaan tulkita niitä. Esimerkiksi, jos joku tunne tulee, tiedän, mistä se johtuu. Olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tunteilla on ja voin antaa itselle luvan tuntea, että tämä on jo totta. Ihottuma on lähtenyt, enkä tarvitse enää niitä lääkkeitä, mitä olen tarvinnut vielä pari viikkoa sitten.”
– asiakkaani palaute vasta 6 valmennusviikon jälkeen

Tämä coaching-kokemus oli juuri sitä, mitä kaipaisin. Sain paljon eväitä oman hyvinvoinnin edistämiseen, omannäköisen elämän luomiseen ja itseni henkiseen kehittämiseen. Kaie loi lämpimän ja turvallisen tunnelman, jonka hellässä huomassa oli helppo tarttua moniin kipeisiin asioihin, käsitellä ne ja lopulta vapautua niiden muodostamista rajoitteita. Ihana kokemus, suosittelen lämpimästi. – Paulariina Liuhtonen

-Ja just näin säkin voit olla elämäsi tärkein henkilö ja nauttia elämästäsi NYT!
Minulle se suurin onnistuminen on nähdä yhä useamman naisen irtautuvan vanhoista
toimintamalleistaan ja puhkeamaan kukkaan sekä elämään merkityksellisempää elämää.

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Jos siis sinäkin haluat ylittää sen mahdottomalta tuntuvan kuilun, mikä vielä on sinun ja unelmasi välissä nopeammin, välttää jatkuvasta tyhjästä olosta katkeroitumisen ja säästää jaksamistasi, aikaasi ja rahaasi – niin ole yhteydessä  – jutellaan lisää.