Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0

Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi, mitä kuuluu? Siis että, miten Sä oikeasti voit?

Voit ärähdellä mielessäsi, mitä se muka mulle kuuluu. Voit huokaista helpotuksesta, ei kuulukaan, riittää että vastaat itsellesi. Muista, että Sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö.

Astu lempeämmälle rentoutumispolullesi tästä

Tämä kurssi on Sinulle, jos olet stressaantunut ja kaipaat lempeitä palauttavia taukoja rennomman ja lempeämmän arkesi tueksi.

Tiedän kokemuksesta, kuinka vakava uupumus ja keskivaikea masennus voivat sairastuttaa myös fyysisesti. Aloin parantua vasta tajuttuani, että minun tarvitsee itse tehdä itseni kannalta hyviä valintoja.

Kukaan muu ei tee sitä puolestani. Kun aloin entistä enemmän laittamaan itseäni ykköseksi opettelemaan lepäämään ja päästämään irti suorittamisesta, oloni alkoi muuttua energisemmäksi, iloisemmaksi ja aidommaksi itsekseni. Elämä alkoi tuntua elämältä..

Sinun ei tarvitse sairastua niin pahasti kuin minä, jotta voisit pitää itsestäsi huolta. Voit aloittaa matkan kohti stressittömämpään ja kiireettömämpään elämään JO NYT.

Elämän eri tilanteet muodostavat stressin kokonaiskuormituksen. Jos annat stressitasojen vaan kohota, yhtenä hetkenä joku pikku asia saattaakin kaataa koko kupin.

Palautuminen ei yleensä tapahdu itsestään kuten vaikka vanheneminen. Meidän tarvitsee arvostaa itseämme sen verran, että oikeasti alamme tehdä itsemme kannalta hyviä valintoja.

Kouluttauduin rentoutusohjaajaksi, jotta saisin käyttööni paremman työkalupakin. Sainkin. Joka kerta kun juttelen jonkun kanssa, joka kertoo haasteesta jaksaa tai seuraan samoja keskusteluja somessa, sydämeni puristuu kasaan ja oma uupumus ja sairastelu muistuu mieleen. Joka kerta minun tekisi mieli auttaa niitä liiallisen stressin, väsymyksen ja kiireen kanssa painijoita. Joka kerta.

Paketoin kaikki parhaat ja toimivimmat palautumiskeinoni lempeän ja kevyen verkkokurssin muotoon. Loin ihanat sisällöt, joita olisin itse 5-6v sitten tarvinnut. Olen saanut paljon kiitosta siitä, kuinka nämä oikeasti toimivat.

Vaikka lopettaisit lukemisen tähän kohtaa, vastaa itsellesi rehellisesti, miten SINÄ VOIT?

Syötkö hyvin, nukutko hyvin, palaudutko riittävästi, ovatko stressitasosi hallinnassa?

Mikäli vastasit kyllä, ole ylpeä ja kiitollinen, että olet tehnyt itsesi kannalta hyviä valintoja. Jos vastasit ei, kysy itseltäsi seuraava kysymys. Kuinka huonosti Sinun pitäisi voida, jotta alat tekemään asialle mitään?

Jos et nyt, niin milloin?

Kun kaipaat lempeitä, hemmottelevia, rentouttavia helppoja arkeen mahtuvia hetkiä parempaan palautumiseen, jos haluat kertoa kehollesi ja mielellesi NYT HETI, että yhtään leijonaa ei ole näkyvissä ja auttaa kehoa ja mieltäsi rentoutumaan, olet enemmän kuin tervetullut Lempeämmälle rentoutuspolullesi.

Tehokaskin keino toimii vain silloin, kun otat sen oikeasti käyttöön. Siksi olen tehnyt pysähtymisen mahdollisimman helpoksi.

Tältä kurssilta et löydä pitkiä videoluentoja tai loputtomalta tuntuvia kirja listoja.

Kurssi koostuu tehokkaista yksinkertaisista hengitysharjoituksista, joita on helppo integroida omaan arkeesi. Sekä kehon palauttavista restoratiivisistä asennoista, jolloin keho alkaa rentouttaa itse itseään. Olemme niin vahva keho-mieli kokonaisuus, että kun keho alkaa fyysisesti rentoutua, myös mieli alkaa rentoutua. Lisäksi kurssilla on lempeitä ohjattuja äänitteitä, jotka auttavat sinua päästämään irti ja laskeutumaan rentouden tilaan. Bonuksena olen lisännyt kurssille eri tyylistä rentoutusmusiikkia sekä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jos silmäsi räpsähti ja huomasit kehosi reagoivaan kutsuun, paina tästä ja ilmoittaudu jo tänään!

PS. Nämä ihanat yksinkertaiset pienet askelet auttavat niin selkeästi parempaan oloon, että annan kurssille 14 pvä 100% takuun.

Muista, että riippumatta siitä, minkä päätöksen teet, Sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Tee joka tapauksessa  päivittäin jotain, joka tukee hyvinvointiasi. Jotain, joka saa hymysi huulille.

Olet kaiken hyvän arvoinen

Kurssipalautteita

Mä tykkään kovasti siitä sun rentoutus kurssista! Tänään tuntui koko päivän, että käyn kierroksilla töissä, on lomatuurausta ja kauhea kiire. Kotiin päästyäni olo oli kipeäksi tulemisen tuntuinen ja hermostunut. Kuuntelin sängyssä pitkälläni sen rentouden porttisi äänitteen. Ja se toimi!! Oloni parani ja virkeytyi! Tunnin päästä lähdin jo lenkille kun olo oli normaali eikä kipeäksi tulemisesta tietoakaan.” -Henna

”Mielestäni kurssi oli todella hyvä ja monipuolinen paketti erilaisia rentoutusharjoituksia ja -keinoja. Kiva kun oli sekä rentouttavia asentoja, monipuolisesti erilaisia rentoutusäänitteitä että kirjallisessa muodossa olevia hengitysharjoitteita, sekä rentouttavaa musiikkia johon voi palata kurssin jälkeenkin. Uskon että näistä löytyy jokaiselle hyviä rentoutumiskeinoja. Sinulla on todella lempeä ja rauhoittava ääni, ja useammassa äänitteessä oli rentoutuksen lisäksi myös voimauttavia tai energisoivia elementtejä. Kiitos siis vielä kovasti ihanasta kurssista.” -Suvi

Astu lempeämmälle rentoutumispolullesi tästä