Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0

Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi, mitä kuuluu? Siis että, miten Sä oikeasti voit?

Voit ärähdellä mielessäsi, mitä se muka mulle kuuluu. Voit huokaista helpotuksesta, ei kuulukaan, riittää että vastaat itsellesi..

Nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa itsellesi rennompi arki ja avata porttisi lempeämmälle, pysyvämmälle, ihanammalle palautumispolullesi. Herää uuteen loistoon ja aloita Lempeämpi Rentoutuspolkusi JO TÄNÄÄN.

Astu lempeämmälle rentoutumispolullesi tästä

Tämä kurssi on sinulle, jos olet stressaantunut ja kaipaat lempeitä palauttavia taukoja rennomman ja lempeämmän arkesi tueksi.

Anna itsellesi lupa hyvään oloon. Tule mukaan ja kohtaa itsesi ansaitsemallasi rakkaudellisella tavalla. Anna sykkeen laskea, hellitä hetkeksi, koe kaipaamaasi rentoutta.

Kurssille kannattaa liittyä:

 • jos kaipaat rentoutumista ja parempaa palautumista
 • jos olosi on väsynyt ja uupunut
 • jos olet kiireinen ja stressaantunut
 • jos elät ruuhkavuosia
 • jos elät minuutti aikataulutetussa oravanpyörässä yhdestä (teams-)palaverista toiseen siirtyen
 • varsinkin, jos Sinulla ei missään nimessä ole aikaa tällaisiin
 • sillonkin, jos hengitys- ja rentoutumisharjoitukset ovat jo Sinulle vähän tuttuja, mutta olet unohtanut tehdä niitä ja kaipaat säännöllisyyttä harjoitteluun

Olen itse samoilla menetelmillä saavuttanut paljon rennomman ja rauhallisemman olon. Sivuvaikutuksena, ikään kuin ylimääräisenä bonuksena – myös suorituskykyni parani. Nyt myös Sinulla on mahdollisuus kokea vastaavanlainen ihana tunne.

Olet elämäsi tärkein henkilö

Palautumisen merkitys korostuu eniten keskellä tavallista arkeasi.

Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0 on nimensä mukaisesti itsesi hellää ja huomioivaa kohtaamista, eikä lisää ”pakollisia tehtäviä to do listalla” vaan rakkaudellisia pieniä taukoja siitä irrottautumiseen, palautumiseen ja oman hyvinvointisi tukemiseen.

Tätä kurssia ei voi suorittaa, voit vaan antautua vastaanottamaan kaikkea hyvää.

Tässä on vain pieni osa siitä, mitä saat ja opit kurssilta…

 • Heti aluksi opit yksinkertaisen mutta tehokkaan hengitystekniikan, jota mm. poliisivoimien erikoisjoukot stressaavissa tilanteissa käyttävät. Tällä yhdellä hengityksellä voit aktivoida parasympaattisen hermostosi aina, kun haluat laskea stressitasosi hyvin nopeasti. Lisäksi opit useita muita hengitysharjoituksia tukemaan edistymistä rentoutumisen polullasi.
 • Saat ohjeet ihaniin restoratiivisiin asentoihin, jossa mukavasti lattialla pötköttelemällä kehosi alkaa rauhoittaa itse itseään.
 • Pääset kuuntelemaan lempeitä ohjatun rentoutuksen äänitteitä, jotka auttavat sinua kerta kerralta lähemmäksi levollista hyvää oloasi. ”Lempeyttä itsellesi”Ihana uni-rentoutus””Luopumisen keveys””Lyhyt virkistävä aamurentoutus””Sisäisen valon meditaato” ovat vain esimerkkejä käyttöösi tulevista ihanista rentoutuksista.
 • Opit paremmin palautumaan tavallisen arjen keskellä, ilman että tarvitsisi elää lomasta-lomaan ajattelulla.
 • Kurssin käytyäsi sinulla on useita keinoja pysähtyä kun siihen ”olisi vähiten aikaa, mutta eniten tarvetta”
 • Opit siirtymään tekemisen hektisestä kierteestä olemisen voimauttavaan tilaan.
 • Alat suoda ja myös vastaanottamaan itsellesi enemmän kaikkea hyvää.
 • Helpon tavan omaksuminen vie noin 21 päivää, näin kolmen viikon helpon ja lempeän harjoittelun jälkeen kehosi ja mielesi tottuu ottamaan palauttavia hetkiä arkeesi myös tämän jälkeen.

Jos olet kyllästynyt siihen, että pinna on jatkuvasti kireällä ja sen sijaan haluat tasapainoisen ja levollisen olon, klikkaa tästä!

Mistä tiedät, toivatko nämä keinot myös sinulle?

Kun olen käyttänyt näitä menetelmiä säännöllisesti, olen paljon parempi äiti ja puoliso. Huutamisen sijaan hymyilen huomattavasti enemmän, olen paremmin läsnä ja pystyn kohtaamaan myös lasteni tunnekuohut. Kodin ilmapiiri o rauhoittunut ja meillä on hauskaa yhdessä.

Olen auttanut jo kymmeniä asiakkaita valmennuksissani kokemaan enemmän riittävyyden tunnetta, palautumaan paremmin ja kokemaan olonsa tasapainoisemmaksi. Jo tuhannet ihmiset ovat saaneet kirjoistani inspiraatiota ja keinoja oman hyvinvoinnin kohottamiseen.

Nämä keinot todella toimii, kunhan otat ne käyttöön!

2016 paloin täysin loppuun ja sen jälkeen sairastuin myös fyysisesti. Kun aloin ottamaan pieni palauttavia harjoituksia osaksi arkeani ja tekemään hyviä valintoja itseni puolesta, vointini alkoi parantua.

Kun aloin entistä enemmän laittamaan itseäni ykköseksi opettelemaan lepäämään ja päästämään irti suorittamisesta, oloni alkoi muuttua energisemmäksi, iloisemmaksi ja aidommaksi itsekseni. Elämä alkoi tuntua elämältä..

Sinun ei tarvitse sairastua niin pahasti kuin minä, jotta voisit pitää itsestäsi huolta. Vältä uupumus ja panosta omaan hyvään oloon ajoissa. Voit aloittaa matkan kohti stressittömämpään ja kiireettömämpään elämään JO NYT.

Elämän eri tilanteet muodostavat stressin kokonaiskuormituksen. Jos annat stressitasojen vaan kohota, yhtenä hetkenä joku pikku asia saattaakin kaataa koko kupin.

Palautuminen ei yleensä tapahdu itsestään kuten vaikka vanheneminen. Meidän tarvitsee arvostaa itseämme sen verran, että oikeasti alamme tehdä itsemme kannalta hyviä valintoja.

Kouluttauduin rentoutusohjaajaksi, jotta saisin käyttööni paremman työkalupakin. Sainkin. Joka kerta kun juttelen jonkun kanssa, joka kertoo haasteesta jaksaa tai seuraan samoja keskusteluja somessa, sydämeni puristuu kasaan ja oma uupumus ja sairastelu muistuu mieleen. Joka kerta minun tekisi mieli auttaa niitä liiallisen stressin, väsymyksen ja kiireen kanssa painijoita. Joka kerta.

Paketoin kaikki parhaat ja toimivimmat palautumiskeinoni lempeän ja kevyen verkkokurssin muotoon. Loin ihanat sisällöt, joita olisin itse 6v sitten tarvinnut. Olen saanut paljon kiitosta siitä, kuinka nämä oikeasti toimivat.

Jos silmäsi räpsähti ja huomasit kehosi reagoivaan kutsuun, paina tästä ja ilmoittaudu jo tänään!

Kurssipalautteita

Mä tykkään kovasti siitä sun rentoutus kurssista! Tänään tuntui koko päivän, että käyn kierroksilla töissä, on lomatuurausta ja kauhea kiire. Kotiin päästyäni olo oli kipeäksi tulemisen tuntuinen ja hermostunut. Kuuntelin sängyssä pitkälläni sen rentouden porttisi äänitteen. Ja se toimi!! Oloni parani ja virkeytyi! Tunnin päästä lähdin jo lenkille kun olo oli normaali eikä kipeäksi tulemisesta tietoakaan.” -Henna

”Mielestäni kurssi oli todella hyvä ja monipuolinen paketti erilaisia rentoutusharjoituksia ja -keinoja. Kiva kun oli sekä rentouttavia asentoja, monipuolisesti erilaisia rentoutusäänitteitä että kirjallisessa muodossa olevia hengitysharjoitteita, sekä rentouttavaa musiikkia johon voi palata kurssin jälkeenkin. Uskon että näistä löytyy jokaiselle hyviä rentoutumiskeinoja. Sinulla on todella lempeä ja rauhoittava ääni, ja useammassa äänitteessä oli rentoutuksen lisäksi myös voimauttavia tai energisoivia elementtejä. Kiitos siis vielä kovasti ihanasta kurssista.” -Suvi

Jos ei nyt, niin milloin?

Tehokaskin keino toimii vain silloin, kun otat sen oikeasti käyttöön. Siksi sinun tarvitsee vain klikata linkkiä ja uskaltautua mukaan. Et voi menettää mitään, mutta sen sijaan voit uudelleen-löytää ilon, lempeyden ja tasapainoisen olon itsestäsi kun palaudut paremmin ja lepohermosto aktivoituu.

Astu lempeämmälle rentoutumispolullesi tästä