suomenkielinen

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Valon Vuosi

  32,00 sis alv.

  Valon vuosi on työkirja jokaiselle oman elämänsä kuningattarelle, joka on valmis aloittamaan matkan kohti unelmaelämää. Askel askeleelta Karita Aaltonen ja Kaie Hakonen näyttävät, miten uudet terveelliset elämäntavat otetaan osaksi arkea. Matka taittuu lempeästi ja itseään rakastaen. Työkirja jakautuu eri teemoihin, joten voit halutessasi valita juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan teeman kerrallaan. Kirja on pullollaan voimauttavia harjoituksia, kirjaan täytettäviä tehtäviä sekä innostusta, tukea ja inspiraatiota matkallesi.

 • Valoa lautasella

  34,00 sis alv.

  Ruoka voi sairastuttaa, mutta se voi myös parantaa. Päivittäisillä valinnoilla on merkitystä. Kun me pystyimme, sinäkin pystyt.

  Tutustu Adlibriksen topplistoja valloittaneseen kirjaan ja tilaa omasi tästä.

 • 100 Parasta e-kirja

  16,95 sis alv.

  100 Parasta e-kirja on 10 tunnetun ruokavaikuttajan yhteisteos, jossa samojen kansien väliin on koottu jokaiselta 10 suosituinta reseptiä, eli yhteensä 100 rakastettua ruokaohjetta arkeen ja juhlaan.

  Kirjan takana ovat: Kaie Hakonen, Sanna Hiltunen (Parantavaruoka), Anniina Kotiranta (Anniinaskichen), Hannele Hyvärinen (Kokit ja potit), Hanna Hurtta (Hannan soppa), Ida Syväniemi (Ida’s Food Journey), Tara Junker, Jenni Häyrinen (Liemessä), Oona Poutiainen (Vegan and wild), Saara Atula (Viimeistä Murua Myöten)

  E-kirja on heti ostotapahtuman jälkeen ladattavissasi.