Valoa lautasella

34,00 sis alv.

Ruoka voi sairastuttaa, mutta se voi myös parantaa. Päivittäisillä valinnoilla on merkitystä. Kun me pystyimme, sinäkin pystyt.

Tutustu Adlibriksen topplistoja valloittaneseen kirjaan ja tilaa omasi tästä.

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ravinnolla on väliä!

Tämä kirja on Sinulle, joka olet terve ja haluat myös jatkossa pitää siitä kiinni. Ja varsinkin Sinulle, jolla on ollut ehkä haasteita terveytesi kanssa ja tunnet, että tarvitset siihen pientä tukea. Ravinnolla on suuri merkitys. Olet ehkä elänyt ”tiedän kyllä, että pitäisi syödä terveellisemmin” vaihetta, mutta et ole vielä osannut tai uskaltanut tehdä asialle mitään? Ehkä et vain ole osannut hahmottaa kokonaisuutta tai tiennyt, mistä aloittaisit? Haluaisit nyt kuitenkin jo parantaa omaa immuunipuolustusjärjestelmää ja kohottaa vointiasi?

Robin Sharma on sanonut: ”Jos haluat oppia tavan pysyvästi, älä opi sitä yksin.”

Puhtaalla ruualla on ollut tärkeä rooli meidän omissa, uskomattomissa parantumiskertomuksissa. Karita on parantunut parantumattomaksi uskotusta aivosyövästä ja Kaie uupumuksesta ja masennuksesta. Kirjan perustana ovat nuo kokemukset sekä parantavasta ruuasta tehdyt luotettavat tutkimukset. Haluamme sydämestämme auttaa Sinua hyvinvointisi tiellä. Tiedämme, että vertaistuki ja onnistumiskokemukset ovat siinä tärkeitä. Tämä on lahjamme Sinulle, joka toivottavasti lisää valoa kehosi eheytymiseen, paranemiseen ja iloon.

Kuvittele, miten vapauttavalta tuntuu vihdoinkin opetella syömään hyvin? Miltä tuntuu onnistua ja luottaa siihen, että sinä osaat ja pystyt? Mihin ihanaan ja palkitsevaan voit käyttää kaiken itsestäsi löytyvän lisäenergian? Näe silmissäsi elinvoimainen Sinä, joka säkenöi terveyttä ja iloa myös ympärillesi. Luota itseesi ja kehosi voimaan. Kaikki taika on jo Sinussa!

Valoa lautasella on täynnä hoitavia, lempeitä ja rakkaudellisia ruokavinkkejä, joilla tehostat immuunipuolustusjärjestelmäsi toimintaa ja saat polttoainetta matkallesi kohti tervettä kehoa ja mieltä. Parantava ruoka on ravitsevaa, maukasta ja kaunista. Puhtaat raaka-aineet, helpot ja herkulliset reseptit, sekä terveyden lähettiläiden omat suosikit, “noitajuomat” – löydät kaiken samojen kansien välistä.

Tämä kirja EI ole tarkoitettu Sinulle, jos et ole itse valmis ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi. Mikäli olet valmis tekemään itsesi kannalta hyviä valintoja ja kaipaat valoa lautaselle, tämä on juuri oikea kirja matkallesi. Eläydy ja inspiroidu!

Näin muut sanovat kirjasta

Kirjailija, hyvinvointivalmentaja, vihermehuluoennoitsija Tara Lange on kertonut Valoa Lautasella kirjasta:

Tiesin, että Karitan ja Kaien kirja tulisi olemaan mieletön, mutta nyt kun sain sen käteeni, olen sanaton. Tai enpä ole! ? Kirja on jättipaksu tietopaketti, joka säteilee aivan erityistä valoenergiaa. Kirjan lukeminen ennustaa muutosta parempaan, ja sen tuntee luissa ja ytimissä jo kirjaa pidellessä. Karita, itkin kun luin alkusanojasi. Jo niissä oli KAIKKI ja ne loppuivat sivuun 13! Olet vain yksinkertaisesti läpeensä HYVÄ ja VALOISA ihminen! Äänesi, innostuksesi, uskosi ja tyylisi on aivan omaa luokkaansa. Kiitos ”Ripaus idän viisauksia”-osiosta, loisto tiivistelmä!

Kaie, oli mahtava tutustua tarinaasi paremmin. En tiedä, onko alkusanoissasi mainitsemasi pikkutyttö Lotte, mutta aion sanasi Lotelle näyttää, enkä voi sitä itkemättä tehdä. Tarinasi on huikea ja moni voi varmasti samaistua siihen. Olit ottanut suurimman osan ruokakuvista?! Ne ovat huikeita ja inspiroivat kävelemään suoraan keittiöön. Olet myös reseptinero, aion mahdollisesti tehdä ihan jokaisen reseptin!

Teidän voimanne, suuren suuri sydämenne, näkyy, tuntuu ja kuuluu läpi kirjan. Se, miten rehellisesti ja anteeksipyytämättä jaatte luottamusta paranemisen mahdollisuuteen ja miten perinpohjaisesti jaatte tietotaitoanne lukijoillenne, on huikeaa. Karita, sanasi ”elämänpalo sisälläni huutaa, että ”mäkin haluun!” Enkä vain halua, vaan aion!” sai minut huutamaan samalla palolla YES ääneen! Kissani pelästyi ?

Kiitos, että jaatte osaamistanne, suosittelette muita osaajia ja muiden kirjoja (minunkin.) Arvostan sitä todella paljon. Se on linjassa kirjan sanoman kanssa. ”Mikään yksi ei paranna, tarvitaan kokonaisuus.” ”Et ole yksin.” Teistä tulee kirjanne myötä jokaisen kirjan lukijan ystävä. Niin lämmin ja myötäelävä on sanomanne, niin kauniisti johdatatte lukijan hänen sisäisen voiman ja valon äärelle. Tarjoatte reseptien ja tiedon lisäksi ITSENNE lautasella ja voin kertoa – kirjanne on Michelin tähden arvoinen!
Olkaa ylpeitä itsestänne ja toivottavasti tämä kirja on bestseller!!! Love you both ❤️”

Kirja, 2020: kovakantinen, 288s.

Lisätiedot

Paino 0,880 kg (kilogramma)