Lempeämpi rentoutumispolkusi 2.0 -verkkokurssi

57,00 sis alv.

Tämä kurssi on Sinulle, jos olet stressaantunut ja kaipaat lempeitä palauttavia taukoja rennomman ja lempeämmän arkesi tueksi.

Osasto:

Kuvaus

Tämä kurssi on Sinulle, jos olet stressaantunut ja kaipaat lempeitä palauttavia taukoja rennomman ja lempeämmän arkesi tueksi.

Oletko stressaantunut?
Haluatko palautua paremmin?
Onko sinun vaikea pysähtyä?

Kun kaipaat helppoja ja toimivaksi testattuja keinoja rauhoittamaan oloasi, parantamaan uniasi ja vahvistamaan sisäistä rauhaa, tämä kurssi on Sinulle.

*Päivitetty 5/2023 – Koska olen valmentajana huomannut, että juuri tällä hetkellä meillä kaikilla palautumisen, stressinhallinnan ja pysähtymisen tarve on suurempi kuin koskaan ja toivon, että mahdollisimman moni löytää siihen apua, kurssin hintaa on alennettu toistaiseksi. Missioni on auttaa sinua löytämään helppoja yksinkertaisia konkreettisia toimivia keinoja (joita on helppoa ottaa mukaan omaan arkeesi) omaan tasapainoiseen hyvään oloon. Vaikka tämä kurssi on palvellut onnistuneesti jo useita useita kurssilaisia 99,90e hintaan, pääset nyt osallistumaan kurssille vain 57e panostuksella. Hinta voimassa toistaiseksi ja kaikki sisältö pysynyt ennallaan.

Katso lisää ja sstu lempeämmälle rentoutumispolullesi tästä