Kauppa

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Lisäpalvelu: kirjan paketointi lahjapaperiin ja kortti

  3,90

  Nyt voit tilata kirjan lahjaksi kauniisti paperiin paketoituna suoraan saajan osoitteeseen. Jätä lisätiedot kenttään lyhyt tervehdyksesi ja lisään käsinkirjoitetun kortin lähetyksellesi. (Huom. kortti voi poiketa kuvassa näkyvästä).

  TÄMÄ lisäpalvelu koskee vain Sanfavora-kaupastani ostettua kirja- tai paitatilausta.

 • Valon Vuosi

  32,00

  Valon vuosi on työkirja jokaiselle oman elämänsä kuningattarelle, joka on valmis aloittamaan matkan kohti unelmaelämää. Askel askeleelta Karita Aaltonen ja Kaie Hakonen näyttävät, miten uudet terveelliset elämäntavat otetaan osaksi arkea. Matka taittuu lempeästi ja itseään rakastaen. Työkirja jakautuu eri teemoihin, joten voit halutessasi valita juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan teeman kerrallaan. Kirja on pullollaan voimauttavia harjoituksia, kirjaan täytettäviä tehtäviä sekä innostusta, tukea ja inspiraatiota matkallesi.

  Käytä kuponkia ”LOKA2021” kassalla, jotta saat ilmaiset postikulut Valon Vuosi -kirjalle.

 • Valoa lautasella

  34,00

  Ruoka voi sairastuttaa, mutta se voi myös parantaa. Päivittäisillä valinnoilla on merkitystä. Kun me pystyimme, sinäkin pystyt.

  Tutustu Adlibriksen topplistoja valloittaneseen kirjaan ja tilaa omasi tästä.

 • Brantš

  26,00

  „Mis oleks, kui paneksid nutiseadmed hetkeks kõrvale ja võtaksid aega siin olemiseks? Kutsu pere ja/või sõbrad brantšile, vaadake üksteisele otsa ning küsige: „Kuidas Sul läheb?“ Naerge, sööge, nautige! Ja öelge, kui kallid ja olulised üksteisele olete. Seda pole kunagi liiga palju!“

  Raamatus on 55 mitmekülgset puhtast toorainest lihtsat ja maitsvat retsepti. Valikus on veganiroad, samuti teravilja-, gluteeni-, laktoosi-, kaseiini-, soja-, pähkli- ja munavabad ning madala süsivesikusisaldusega toidud.

 • Koogiga Pai

  23,00

  Kas tead seda õndsat tunnet, kui võid hea enesetundega nii hommikusöögiks kui ka õhtuooteks süüa tervisest pakatavat kooki? Just selline argipäev ootab Sind ees, sest ”Koogiga pai” on tõenäoliselt kõige enam sõltuvust tekitav koogikogumik.

  Söö seda, mis pakub Sulle naudingut valmistamise ja söömise ajal ning säilitab hea enesetunde ka pärast seda!

 • 100 Parasta e-kirja

  16,95

  100 Parasta e-kirja on 10 tunnetun ruokavaikuttajan yhteisteos, jossa samojen kansien väliin on koottu jokaiselta 10 suosituinta reseptiä, eli yhteensä 100 rakastettua ruokaohjetta arkeen ja juhlaan.

  Kirjan takana ovat: Kaie Hakonen, Sanna Hiltunen (Parantavaruoka), Anniina Kotiranta (Anniinaskichen), Hannele Hyvärinen (Kokit ja potit), Hanna Hurtta (Hannan soppa), Ida Syväniemi (Ida’s Food Journey), Tara Junker, Jenni Häyrinen (Liemessä), Oona Poutiainen (Vegan and wild), Saara Atula (Viimeistä Murua Myöten)

  E-kirja on heti ostotapahtuman jälkeen ladattavissasi.

 • Online yksityis-kokkaustunti kanssani

  89,00

  Haluaisitko laittaa terveellistä ruokaa, mutta et vain yksinkertaisesti osaa? Uusi erityisruokavalio, johon vasta totuttelet? Olet kyllästynyt etsimään netistä juuri Sinun terpeisiin vastaavaa reseptiä ja kokeilemaan kokeilemisen perään, milloin onnistut? Turhaudutko, jos kokkailun opettelussa ei ole ketään, keneltä kysyä helppoja toimivia vinkkejä, ketään joka tsemppaisi ja auttaisi? Haluaisit kenties vihdoinkin lopettaa laihduttamiseen ja opettella laittamaan hyvää terveellistä ruokaa?

  Entäs jos voisit luottaa itseesi ja siihen, että osaat kyllä!? Olen mielelläni inspiroiva kaveri vieressäsi, yhdessä uuden opettelu on aina helpompaa. Autan Sinua opettelemaan, miten terveellistä ruokaa laitetaan! Etsin tai kehitän yhteiskokkailua varten Sinulle sopivan ja varmasti toimivan reseptin. Kerron käyttöösi parhaat kikkakolmoset ja vastaan suoraan online kysymyksiisi.

 • Valon Vuosi retriitti 22.4.-24.4.2022, VARAUSMAKSU

  200,00

  Valon Vuosi retriitti 22.4.-24.4.2022, varausmaksu

  Retriitin kokonaishinta on 465 eur (sis. Alv 24%). Maksamalla varausmaksun 200 eur varmistat paikkasi retriitille. Loppulaskun lähetämme sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

  Uuden vuoden lupausten sijaan lataa itsesi voimauttavalla valon enegialla, joka kantaa sinua koko elämän.

  Luvassa rauhallista yin-joogaa eteeristen öljyjen kera, taivaallista ruokaa, ja ennenkaikkea pysähtymistä omien unelmien äärelle. Hiekkaharjun Kartano on taianomainen paikka – täällä todella koet että sielu lepää.